Med Tele2 som leverantör kan du fokusera på det viktigaste – din kärnverksamhet och dina kunder.
Dagligen skapar vi värde för mer än 100 000 företag och 82 % av alla kommuner och landsting.

Så fungerar telefonsvararen

Se innehåll och dokument

Du kan lyssna av din telefonsvarare på följande sätt:

• Ring 222 från din telefon.

• Få en avisering skickad till din mejl.

• Gå in på Mina Sidor och lyssna på dina meddelanden via webben.

• Klicka på brevikonen i din växelapplikation på datorn.

Så fungerar det på Mina Sidor:

När du lyssnar av dina meddelanden på Mina Sidor så hittar du alla dina röstmeddelanden, samtalsinspelningar och inkommande fax i din Inkorg.

Meddelanden kan vara antingen röstmeddelande, fax (tilläggstjänst) eller inspelade samtal (för softphone). Du klickar på Spela för att lyssna på ett meddelande. Du tar bort meddelanden genom att välja ett eller flera meddelanden och klicka på Ta bort markerade meddelanden.