FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMFyll på dataMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorVarför Tele2 FöretagHållbarhetHållbarhet och telekomCirkulärt företagandeArtiklar och kundcase om hållbarhetRapport: Det hållbara företagandetMöt Tele2s hållbarhetschefOm Tele2s arbete med hållbarhetKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderHandböckerWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpaneler och eventSäkerhetsbloggenObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetDet hybrida arbetslivetOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenGör vår behovsanalysTräffa oss i Almedalen

Apple iPad 10,2

  • En kraftfull, mångsidig och användarvänlig

  • Skärmkamera med ultravidvinkel

  • Effektivare arbetsdagar med A13 Bionic-chippet

Silver

Leveranstid: 2-3 dagar

Välj minnesstorlek

Silver

Leveranstid: 2-3 dagar

Översikt
Om iPad 10.2
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.

Välj abonnemang

Välj bindningstid för abonnemang

Vill du försäkra din produkt?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.


Ingen fraktavgift
Säker betalning

Visa detaljer

499 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple iPad 10.2 tum Wi-Fi + 4G

64 GB Silver

24 månader


Obegränsad

100 GB data/månad i EU/EES

24 månader


Månad 1-24

499 kr/mån


Därefter

449 kr/mån


Lägsta totala kostnad: 11 976 kr


Visa priser inkl. moms

Apple iPad 10.2

En iPad som klarar allt och lite till. Nya iPad 10.2 har mer kapacitet och fler möjligheter. Den är kraftfull, mångsidig och lätt att använda. iPad ger utrymme för din kreativitet och låter dig vara effektiv genom hela arbetsdagen med 10,2 tums Retina-skärm, A13 Bionic-chip och skärmkamera med ultravidvinkel.

iPad är det perfekta verktyget för dig som ofta är i rörelse men vill slippa bära med dig en dator. Med iPad kan du göra mer, enklare och utan begränsningar. Videomöten, presentationer eller underhållning när arbetsdagen är slut – allt är möjligt för dig.