FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Apple iPad Air M2 5G 11 tum

  • Innehåller mer återvunnet material än någonsin

  • AI-kapacitet och oslagbar prestanda

  • Uppgraderat M2-chip och stöd för 5G

Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en surfplatta.

Rymdgrå

Leveranstid: 2-3 veckor

Välj minnesstorlek

Rymdgrå

Leveranstid: 2-3 veckor

Översikt
Om Apple iPad Air M2
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.

Vill du försäkra din produkt?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.


Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

400 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple iPad Air M2 11" WiFi + 5G

Apple iPad Air WiFi + 5G 128 GB Rymdgrå

24 månader


Månad 1-24

400 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 9 596 kr


Visa priser inkl. moms

Oslagbar prestanda och kraftfull AI-kapacitet

iPad Air är M2 är laddad med Apple M2-chip som ger dig AI-kapacitet samt oslagbar prestanda. M2-chipet har 15 procent snabbare processor, 25 procent snabbare grafik och 50 procent större minnesbandbredd än förra generationen. Samtidigt är det otroligt strömsnålt, så batteriet räcker hela dagen.

Neural Engine är nu 40 procent snabbare, vilket gör iPad Air till en otroligt kraftfull AI-enhet. Det ger full kraft för alla slags produktiva och kreativa arbetsuppgifter.

Allt för arbetsdagen

iPad Air M2 är utvecklad för produktiva arbetsdagar. Den högupplösta skärmen ger dig gott om plats för att visa dokument, få tydlig överblick över flera appar samtidigt och se mer av dina kollegor i videosamtalen. Antireflex­behandling och True Tone gör att text på skärmen är skarp och lätt att läsa i alla typer av be­lysningar, och kamerans placering på långsidan ser till att du alltid är i fokus i videomötet.

Lägg till Apple Pencil och Magic Keyboard så har du allt du behöver för att arbeta effektivt.

Ett mer hållbart val

iPad Air innehåller mer åter­vunnet material än någonsin.

  • 100 procent återvunnet aluminium i det tåliga höljet.

  • 100 procent återvunna sällsynta jordartsmetaller i alla magneter.

  • 100 procent av iPad Air-förpackningen är fiberbaserad och tillverkas av 100 procent återvunnen eller ansvarsfullt anskaffad träfiber.