FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nät

Apple iPad mini

  • Kompakt kraftpaket med A15 Bionic

  • Stöd för WiFi 6 och 5G

  • Heltäckande skärm med stort färgomfång

  • Batteri som räcker en hel arbetsdag

Rymdgrå

Leveranstid: 2-3 dagar

Välj minnesstorlek

Rymdgrå

Leveranstid: 2-3 dagar

Översikt
Om iPad mini
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.

Välj abonnemang

Välj bindningstid för abonnemang

Vill du försäkra din produkt?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.


Ingen fraktavgift
Säker betalning

Visa detaljer

579 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple iPad mini Wi-Fi + 5G

64 GB Rymdgrå

24 månader


Obegränsad

100 GB data/månad i EU/EES

24 månader


Månad 1-24

579 kr/mån


Därefter

499 kr/mån


Lägsta totala kostnad: 13 896 kr


Visa priser inkl. moms

Apple iPad mini 5G

Den smidiga iPad mini är en enorm uppgradering i Apple-familjen. Den är ett litet kraftpaket utrustad med A15 Bionic-chip, med stöd för WiFi 6 och 5G som gör dina upplevelser större och snabbare. Skärmen är heltäckande, med stort färgomfång och minimal reflektion vilket underlättar allt från videomöten till att dela presentationer med dina kollegor.

Designen är elegant och avskalad, men under ytan döljer sig avancerade appar som ger liv åt dina kreativa projekt. Batteriet räcker hela dagen och vidvinkelkameran tar skarpa, levande bilder i bästa kvalitet. iPad mini är så liten att du kan ta den med dig överallt, men ändå så stor att den rymmer allt du behöver för att kunna jobba obehindrat var du än är.