FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterMötestjänsterTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 FöretagIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetHållbarhet och telekomDet hybrida arbetslivetGör vår behovsanalysKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpanelerSäkerhetsbloggen

Apple iPad Pro 11 5G

  • Exceptionell prestanda med M1-chippet

  • Knivskarp Liquid Retina XDR-skärm

  • Anslut externa enheter med Thunderbolt

  • Stöd för 5G

Silver

Tillfälligt slut

Välj minnesstorlek

Silver

Tillfälligt slut

Översikt
Om iPad Pro 11 5G
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.

Välj abonnemang

Välj bindningstid för abonnemang

Vill du försäkra din produkt?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.


Produkten är tillfälligt slut.

Ingen fraktavgift
Säker betalning

Visa detaljer

729 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple iPad Pro 11 tum Wi-Fi + 5G

128 GB Silver

24 månader


Obegränsad

100 GB data/månad i EU/EES

24 månader


Månad 1-24

729 kr/mån


Därefter

449 kr/mån


Lägsta totala kostnad: 17 496 kr


Visa priser inkl. moms

Apple iPad Pro 11 5G

iPad Pro 11 har stöd för 5G och är utrustad med Apples M1-chip. Det innebär prestanda på högre nivå, knivskarp grafik och ett batteri som räcker hela dagen.

Den uppgraderade Liquid Retina XDR-skärmen med 10 000 mini-LED-lampor är idealisk för innehåll med hög ljusstyrka och kontrast, som bilder och video i HDR. 11-tumsskärmen levererar precision på pixelnivå och maximal bärbarhet.

iPad Pro kan enkelt anslutas till externa enheter med Thunderbolt och den avancerade kameran ser till att du alltid är i fokus – även när du är i rörelse.