FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Apple iPad Pro 11 5G

  • Exceptionell prestanda med M1-chippet

  • Knivskarp Liquid Retina XDR-skärm

  • Anslut externa enheter med Thunderbolt

  • Stöd för 5G

Silver

Välj minnesstorlek

Silver

Översikt
Om iPad Pro 11 5G
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.

Välj abonnemang

Välj bindningstid för abonnemang

Vill du försäkra din produkt?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.


Produkten är tillfälligt slut.

Ingen fraktavgift
Säker betalning

Visa detaljer

1 119 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple iPad Pro 11 tum Wi-Fi + 5G

2 TB Silver

24 månader


Obegränsad

100 GB data/månad i EU/EES

24 månader


Månad 1-24

1 119 kr/mån


Därefter

499 kr/mån


Lägsta totala kostnad: 26 856 kr


Visa priser inkl. moms

Apple iPad Pro 11 5G

iPad Pro 11 har stöd för 5G och är utrustad med Apples M1-chip. Det innebär prestanda på högre nivå, knivskarp grafik och ett batteri som räcker hela dagen.

Den uppgraderade Liquid Retina XDR-skärmen med 10 000 mini-LED-lampor är idealisk för innehåll med hög ljusstyrka och kontrast, som bilder och video i HDR. 11-tumsskärmen levererar precision på pixelnivå och maximal bärbarhet.

iPad Pro kan enkelt anslutas till externa enheter med Thunderbolt och den avancerade kameran ser till att du alltid är i fokus – även när du är i rörelse.