FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Samsung Galaxy Tab S9 FE

  • IP68-klassad  

  • Uppgraderad S Pen ingår  

  • Brusreducerande mikrofoner och kraftfullt batteri  

Svart

Leveranstid: 2-3 dagar

Välj minnesstorlek

Svart

Leveranstid: 2-3 dagar

Översikt
Om Samsung Galaxy TAB S9 FE​
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.

Välj abonnemang

Välj bindningstid för abonnemang

Vill du försäkra din produkt?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.


Ingen fraktavgift
Säker betalning

Visa detaljer

665 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Samsung Galaxy Tab S9 FE

128GB Svart

24 månader


Obegränsad

100 GB data/månad i EU/EES

24 månader


Månad 1-24

665 kr/mån


Därefter

499 kr/mån


Lägsta totala kostnad: 15 968 kr


Visa priser inkl. moms

Lyft effektiviteten  

Samsung Galaxy Tab S9 FE är framtagen för dig som vill få mer gjort; som vill ha både ett kraftfullt verktyg för arbetsdagen och storslagen underhållning, kreativa möjligheter och chansen att uttrycka din stil. Den bygger på innovationerna från Galaxy S-serien – men är ännu mer tillgänglig.  

Den flexibla S Pen är nu ännu kraftfullare, mer responsiv och ergonomisk. Den låter dig skapa och redigera, ta noteringar som blir text med Samsung Notes eller anteckna direkt i mötet.  

En surfplatta för allt du vill göra 

Galaxy Tab S9 FE har något för alla – funktionerna kompromissar inte med det viktiga. Den ljusstarka skärmen återger färger med perfekt precision även om du är utomhus, och är samtidigt skonsam mot dina ögon.  

De tre brusreducerande mikrofonerna och kameran med ultravidvinkel gör dina videosamtal tydligare och mer levande, och surfplattan är dessutom IP68-klassad för att tåla både regn och damm. Med kraftfull processer, utökat lagringsutrymme och uthålligt batteri finns inga hinder för din produktivitet.