FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterMötestjänsterTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterSMS-tjänsterInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 FöretagIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetHållbarhet och telekomDet hybrida arbetslivetGör vår behovsanalysKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpaneler

A Good Company skal för Galaxy S22+

  • Skyddar både mobilen och planeten

  • Helt fritt från plast

  • Biologiskt nedbrytbart

Svart

Svart

Översikt
Om A Good Company
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

12 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

A Good Company - Samsung Galaxy S22+

- Svart

24 månader


Månad 1-24

12 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 299 kr


Visa priser inkl. moms

Ett stilrent mobilskal som inte bara skyddar din jobbmobil, utan även planeten.

A Good Mobile Case är inget mindre än världens första klimatpositiva mobilskal. Det är tillverkat i Sverige av rester från ekologisk linfröodling och är alltså helt fritt från plast.

Här kan du med andra ord ta du ett litet men värdefullt steg för att stödja den cirkulära ekonomin och hjälpa till att rädda världen från plastavfall – utan att kompromissa med form och funktion.

Och när du inte längre behöver skalet kan du returnera det till A Good Company för återvinning. Eller plantera det i trädgården, eftersom det är helt biologiskt nedbrytbart.