Lösningar

Mobilt bredband för företag

Nu blir vårt mobila bredband 5G-redo 

Nu framtidssäkrar vi ditt abonnemang och gör alla mobila bredband redo för 5G. Samtidigt uppgraderar vi datamängden i abonnemangen så att de är bättre anpassade efter våra kunders behov och användning.

Vårt snabba och stabila nät täcker idag 99,9 % av Sveriges befolkning och med datamängder från 50 GB till obegränsad data har vi mobila bredband som passar alla. 

I alla våra abonnemang för mobilt bredband ingår 50 GB roaming inom EU/EES utan extra kostnad. Väljer du en avtalstid på 24 månader får du också en router på köpet, så att du kan dela datan med hela kontoret. 

Abonnemang med surfplatta

Beställ en surfplatta och ett mobilt bredbandsabonnemang så att du snabbt kan läsa mailen och arbeta vart du än befinner dig.

Använder du en platta som endast har stöd för wifi kan du i stället skaffa ett abonnemang tillsammans med en minirouter, som du sedan kopplar upp alla dina enheter mot. 

Dela data

Med ett wifi-nätverk via mobilt bredband kan företag skapa enkel access till internet för besökande och anställdas privata mobiler utan koppling till företagets övriga IT-struktur. 

Mobilt bredband som primärt kontorsnätverk fungerar bäst i verksamheter med tillfälliga arbetsplatser eller för verksamhet som vill erbjuda sina kunder wifi. För företag med fasta platser och fler anställda kan en fast uppkoppling kompletteras med mobila wifi-lösningar i publika miljöer eller för besökare. 

Möt våra kunder 

Tusentals företag använder Tele2s datanätstjänster för att skapa värde för sina verksamheter. Här får du möta några av dem. 

 


 • USB-modem

  Om du inte behöver surfa med mer än en dator i taget är en modemsticka perfekt. Stoppas in direkt i datorns USB-port och kräver ingen ström eller sladdar. Modemet klarar av både 3G och 4G-uppkoppling.


 • Router för kontoret

  Med denna kraftfulla router kan alla på kontoret surfa trådlöst. Ingen installation behövs, du stoppar bara kontakten i ett eluttag så är du igång. Upp till 64 enheter kan koppla upp sig samtidigt.


 • Mini-router 

  En trådlös router som du enkelt tar med dig. Den är liten och smidig och går på batterier upp till 6 timmar, vilket gör att du kan surfa trådlöst var du vill. Upp till 10 enheter kan surfa samtidigt.


 • Car-Fi 

  Car-Fi är en mini-router som enkelt ansluts direkt i 12-voltsuttaget i bilen eller båten. Car-Fi passar perfekt när man är flera som behöver uppkoppling under en lite längre resa. Med Car-Fi kan upp till tio enheter kopplas upp samtidigt.