iPhone 15 Pro

IPHONE

iPhone 15 pro mot svart bakgrund

Byt till ny iPhone 15

iPhone är alltid en iPhone och du kommer inte bli besviken på iPhone 15-serien. Nytt för 2023 är att samtliga modeller får funktionen Dynamic Island för notiser och liveaktiviteter samt att laddning sker med usb-c i stället för lightning.

Passa på att byta in din gamla mobil när du köper ny mobil – då får du värdet i rabatt.

Våra Apple iPhones

Sedan första generationens iPhone 2007 har Apple fortsatt att imponera med teknisk innovation, sofistikerad design och kraftfull kapacitet. Fota och filma med funktioner som ger dina bilder perfektion, se favoritfilmerna i riktigt bra upplösning och skydda ditt innehåll med Face ID.

Med Apples snabba chip går allt smidigt och snabbt - att öppna appar, spela spel, fota och filma. Det roliga behöver aldrig ta slut. Du kan enkelt överföra innehåll mellan dina Apple-enheter och välja objekt som hålls uppdaterade på både datorn och din iPhone eller iPad. Lägger du t.ex. till en film på datorn kan du enkelt synkronisera den och se fortsättningen på din iPhone.

För dig som vill begränsa innehåll och skärmtid på ditt barns enhet finns iPhone Föräldrakontroll. Där kan du även begränsa inställningarna på din egen iPhone för vuxet innehåll, köp och hämtningar. Med Familjedelning kan upp till sex familjemedlemmar dela köp i App Store och Apple-prenumerationer utan att dela Apple-ID, och tillsammans med vårt familjeabonnemang sänker du månadskostnaden för hela familjens mobilabonnemang.

Låt dig inspireras och upptäck den senaste teknologin från Apple. Håll dig uppdaterad och läs om nya iPhone och Apple Watch. Är du osäker på vilken iPhone du vill ha eller bara vill spana in vad Apple har lanserat under åren? Här kan du jämföra alla nya och gamla iPhone-modeller.