16 JUN 2023

Unlimited Cup

Unlimited Cup är här – FIFA-turneringar som är öppen för alla. Ta chansen att bevisa för dig själv, dina vänner och Sverige att du är landets nästa digitala fotbollsprofil. 

Tele2 Gaming - Unlimited Cup bakgrund

Följ med Tele2 i Unlimited Cup och ta dig vidare från kval online till LAN-final på Inferno Online i Stockholm, världens största gamingcenter. Du tävlar om en prispott på 20 000 kr, en mobil från Samsung och självklart äran och titeln.

När och hur?

Unlimited Cup består av sex e-fotbollsturneringar och pågår mellan 22 juli - 6 augusti, med final den 12 augusti.

Turneringar i Unlimited Cup

  • 22-23 juli – #1 och #2

  • 29-30 juli – #3 och #4

  • 5-6 augusti – #5 och #6

  • 12 augusti – Sista chansen, Academy final och live final

Du hittar all information om Unlimited Cup och hur du anmäler dig på tele2gaming.se/fifa.

Lycka till!

Tele2 Academy powered by Samsung

Utöver att delta i Unlimited Cup har du även chans att bli coachad av Sveriges största e-fotbollskreatörer. Du får också få utrustning och uppkoppling av Tele2 och Samsung för att ta dina gamingprylar till nästa nivå.

Blir du uttagen så kan du förvänta dig VIP-aktiviteter, givande coaching och chansen att tävla mot de andra academy-deltagarna om en plats i finalen för Unlimited Cup, FIFA-turnering som är öppen för alla. Tack vare samarbetet mellan dig och din coach, uppkoppling och utrustning i toppklass har du alla förutsättningarna för att ta hem vinsten! 

Läs mer om Tele2 Gaming och våra turneringar på tele2gaming.se. Där finns även mer information om hur du ansöker om att bli en del av Tele2 Academy.


Mer om Tele2 Gaming

Tele2 har sedan länge varit en del av e-sportvärlden och gaming, bland annat genom vår position som bredbandsleverantör och samarbetspartner till Dreamhack. Dessutom erbjuder vi en av marknadens snabbaste bredband på upp till 1200 Mbit/s.

Nu tar vi vår naturliga position inom gaming och e-sport till nästa nivå genom att introducera Tele2 Gaming. En helt ny turneringsserie och e-sport satsning för att skapa underhållning inom både e-sport och gaming i Sverige.

Läs mer om gaming hos Tele2