16 JUN 2023

Unlimited Cup är avslutad

Unlimited Cup är FIFA-turneringar som är öppen för alla. Ta chansen att bevisa för dig själv, dina vänner och Sverige att du är landets nästa digitala fotbollsprofil. 

Tele2 Gaming - Unlimited Cup bakgrund

När och hur?

Unlimited Cup bestod av sex e-fotbollsturneringar och pågick mellan 22 juli - 6 augusti, med final den 12 augusti. Deltagarna tävlade om en prispott på 20 000 kr, en mobil från Samsung och självklart äran och titeln.

Delturneringar i Unlimited Cup

Turneringen Unlimited Cup är avslutad! Totalt blev det 6 digitala delturneringar med 411 deltagare.

Finalen spelades den 12 augusti med 8 tävlande och vinnaren blev till slut Cazzez. Grattis!

Du behöver godkänna  om du vill visa den här typen av innehåll från Tele2

Tele2 Academy powered by Samsung

Utöver att delta i Unlimited Cup fanns även chans att bli coachad av Sveriges största e-fotbollskreatörer. Dessutom fick deltagarna utrustning och uppkoppling av Tele2 och Samsung för att ta sina gamingprylar till nästa nivå.


Mer om Tele2s gamingsatsning

Tele2 har sedan länge varit en del av e-sportvärlden och gaming, bland annat genom vår position som bredbandsleverantör och samarbetspartner till Dreamhack. Dessutom erbjuder vi en av marknadens snabbaste bredband på upp till 1200 Mbit/s.

Nu tar vi vår naturliga position inom gaming och esport till nästa nivå. Genom att fortsätta samt skapa nya samarbeten och arrangera egna turneringar vill vi introducera fler till all den underhållning som finns inom både esport och gaming i Sverige.

Läs mer om gaming hos Tele2