Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Mobilt wifi
Mobilt wifi
  • Flexibel uppkoppling
  • Ingen installation krävs
  • Ingen bindningstid

Mobilt wifi

Har du en surfplatta eller router som du enkelt vill surfa ifrån är Mobilt wifi den perfekta lösningen.

0 kr
  • Täcker 99,9% av Sveriges befolkning
  • Fri frakt och hemleverans
  • 14 dagars ångerrätt
Mobilt wifi Läs mer

När du bara behöver surf

Välj ett av våra tre snabba 4G-abonnemang och vi skickar dig ett SIM-kort som du enkelt stoppar in i din surfplatta eller router. Läs mer om vårt nät och täckningen just där du bor. Vårt mobila wifi kan användas inom Sverige och vi har självklart inga bindningstider. 

Vill du ha tillfällig uppkoppling, till exempel till en helg då och då i sommarstugan? Då är Mobilt bredband kontant ett bra alternativ. Det ska vara enkelt.

Hur mycket data ska jag välja?

Vi har abonnemang för olika behov. Är ni en familj som älskar att surfa, spela och streama video så rekommenderar vi Obegränsad. Vårt abonnemang med 100 GB passar de flesta - det räcker till en hel del surf och streamad musik/video, och 40 GB är ett prisvärt alternativ för dig som mest surfar och streamar en del musik eller film lite då och då.

Behöver du en router eller modem?

Surfa hela familjen på ett och samma abonnemang. Vi har olika typer av router och modem så du kan dela uppkoppling mellan flera enheter i hemmet, bilen, eller i båten.

Maxa ditt abonnemang med extra datakort

Du kan dela din surfmängd med fler datakort, varje extra datakort kostar 99 kr per månad. För att lägga till datakort till ditt abonnemang går du in på Mitt Tele2 eller kontaktar Kundservice. 

Ändra ditt Tele2-abonnemang

Är du redan kund hos oss och vill ändra din datamängd? Välj ovan hur mycket data som passar dig bäst och registrera numret till ditt befintliga abonnemang i nästa steg. Numret till ditt abonnemang är 14 eller 15 siffror och du hittar det på din faktura eller på Mitt Tele2.