Vi kan stora och små företag

Det ska vara smidigt att vara kund hos oss. Vårt jobb är att få ert jobb att funka. Välkommen att prata kommunikation och IT-lösningar med våra företagsspecialister. 

 • iPhone xs och iPhone xs max

  Uppgradera din jobbmobil till nya iPhone XS och iPhone XS Max redan idag!

   

 • Tele2 Work

  Nu har vi gjort självserviceportalen Tele2 Work ännu bättre för dig som slutanvändare och administratör. Dessutom passade vi på att snygga till gränssnittet och förenkla navigeringen när vi ändå var igång. 
   

 • Täckning & nät

  Vi täcker 99,9 % av Sveriges befolkning

  Bra mobiltäckning är en förutsättning för ditt användande av mobila produkter, oavsett om du ska ringa eller surfa. Idag täcker vårt nät 99,9 % av befolkningen, det vill säga där folk bor och arbetar.

  Mer om vårt mobilnät
 • Helhetslösningar för stora företag

  Vi erbjuder de bästa kommunikations­­­­lösningarna för just ditt företag, allt från samarbets- och integrationstjänster till IT-drift och hantering av hårdvaror.

  Läs mer

Unlimit your business

Får du ofta slut på mobilsurf? Unlimited är vårt abonnemang som räcker hela månaden där du surfar, ringer och SMS:ar obegränsat för endast 599 kr per månad. 

Jobba smart och flexibelt

Vi vet hur det svårt det är att hitta de bästa verktygen för att få jobbet att flyta på utan strul eller svåra beslut. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta de bästa alternativen som passar just ditt företag – oavsett storlek eller bransch.

Aktuellt hos Tele2

Vi på Tele2 har alltid mycket på gång som vi är extra stolta över. Följ våra senaste nyheter och pressmeddelanden – direkt för dig och ditt företag.