FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 FöretagHållbarhetHållbarhet och telekomArtiklar och kundcase om hållbarhetRapport: Det hållbara företagandetMöt Tele2s hållbarhetschefOm Tele2s arbete med hållbarhetKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpanelerSäkerhetsbloggenIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetDet hybrida arbetslivetGör vår behovsanalys

LÄGG TILL ANVÄNDARE

Instruktion för Trygg Surf

Se innehåll och dokument

Följ stegen nedan för att lägga till användare i Trygg Surf.  Om du vill lägga till en användare för Trygg Surf kan du antingen göra det direkt via Trygg Surfs mobilapp eller via portalen ”Min Trygg Surf” via datorn.

Via mobilappen

  1. Gå in på Personer-vyn och tryck på LÄGG TILL ENHET.

  2. Välj sedan Någon annans enhet och tryck Fortsätt.

  3. Fyll i förnamn, efternamn och e-postadress och tryck sedan Skicka inbjudan.

Du får nu en bekräftelse om att en inbjudan har skickats via mejl, och du kan se att användaren nu finns i Personer-vyn om du trycker på Stäng. Den inbjudna personen behöver nu följa instruktionerna i det mejl hen fått.

Via portalen på en dator

  1. Du börjar med att logga in i portalen Min Trygg Surf. Sedan klickar du på Lägg till enhet.

  2. Välj Någon annans enhet och klicka på Fortsätt.

  3. Ange namn och e-postadress till personen du vill lägga till. Klicka sedan på Skicka inbjudan.

  4. Du kommer nu att se en verifiering av din inbjudan. Klicka Stäng.

  5. Det ska nu se ytterligare en person på startsidan.