FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024
Credit: Gilles Lambert, Unsplash
Credit: Gilles Lambert, Unsplash

Flexibel telefoni hos Elis

Bekymmersfri kommunikation med central lösning 

Textilserviceföretaget Elis erbjuder en enkel bekymmersfri lösning på det mesta som har med textilier att göra. De är aktiva i 15 länder runt om i Europa. I Sverige finns man på ett 30-tal platser över hela landet. De tar dagligen hand om 200 000 och över 100 000 entrémattor. Varje natt sover mer än 25 000 hotellgäster gott mellan deras lakan och njuter av deras mjuka badhanddukar. Tidigare hade de olika kontoren varsin telefonväxel från ett antal olika operatörer.

Elis är en geografiskt spridd organisation med traditionella telefonväxlar på varje enskild ort och de olika lokalkontoren/tvätterierna var inte sammankopplade. Det medförde problem vid service och underhåll samt onödiga kostnader vid interna samtal.

Elis valde att implementera en ny central lösning från Tele2 Integration Services, baserad på Ciscos IP-växel Unified Communications Manager. De har idag en betydligt mer flexibel och skalbar telefonilösning, som de kan växa med i takt med att företaget växer. Företaget fick ner kostnaderna och ökade samtidigt flexibiliteten inför kommande utvidgningar. - Som helhet har vi fått en fantastisk förbättring, både ekonomiskt och flexibilitetsmässigt. Vi uppdaterar systemet kontinuerligt efterhand som vi växer och behöver nya funktioner. Det är nästan så att jag ser nyttan ännu tydligare i dag än för fyra år sedan, säger Jesper Ahlgren, IT-koordinator på Elis Sverige.

Lösningar

Elis har dessa lösningar från Tele2 Företag: 

Kundanpassade växellösningar

Telefoniplattform

Lösningar

Elis har dessa lösningar från Tele2 Företag: 

Kundanpassade växellösningar

Telefoniplattform