FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMFyll på dataMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorVarför Tele2 FöretagHållbarhetHållbarhet och telekomArtiklar och kundcase om hållbarhetRapport: Det hållbara företagandetMöt Tele2s hållbarhetschefOm Tele2s arbete med hållbarhetKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderHandböckerWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpaneler och eventSäkerhetsbloggenObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetDet hybrida arbetslivetOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenGör vår behovsanalysTräffa oss i Almedalen

Nu ringer Hotel Tylösand enklare, smidigare och billigare

Bättre kommunikation på Hotel Tylösand

Hotel Tylösand ligger strax utanför Halmstad och har norra Europas största konferens- och spaanläggning. Hit vallfärdar årligen hundratusentals gäster för att njuta av en hotellvistelse med god mat, en skön spaupplevelse eller en trevlig konferens.

Hotellets gamla DECT-lösning behövde bytas ut. Ip-telefoni var inte aktuellt och den gamla leverantören menade att hotellet var för litet för en MEX-lösning. Ett annat problem var att mobiltäckningen för gästerna var alldeles för dålig, på grund av läget ute vid havet.

Hotel Tylösand vände sig till Tele2 Företag, som skräddarsydde en MEX-lösning för hotellets behov. I samband med detta satte Tele2 Företag även upp nya mobiltelefonantenner på Hotel Tylösands tak.

- Med MEX är det som om alla anställda har hela företagets växel i fickan, vilket är jättebra. Vi kan ringa med kortnummer, var vi än är, och vi kan koppla samtal mellan varandra på ett enkelt sätt. Det kompletterar en stationär växel fullt ut, säger Henrik Ekström, IT-chef på Hotel Tylösand. 

I dag ringer Hotel Tylösand enkelt, smidigt och billigare än tidigare, både internt och externt. Dessutom har mobilmottagningen på hotellets område blivit betydligt bättre än tidigare. När telefonin fungerar perfekt blir det lättare att ge den service som förväntas av hotellet, samtidigt som gästerna själva kan ringa och surfa utan problem.

Credit: Anastasia Taioglou, Unsplash
Credit: Anastasia Taioglou, Unsplash
Credit: Anastasia Taioglou, Unsplash
Credit: Anastasia Taioglou, Unsplash

Lösningar

Hotel Tylösand har valt denna lösning från Tele2 Företag: 

- Mobile Extension 

Lösningar

Hotel Tylösand har valt denna lösning från Tele2 Företag: 

- Mobile Extension