FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterMötestjänsterTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterSMS-tjänsterInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProIP-tjänster5GSäkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 Företag5G för företagetHållbarhet och telekomDet hybrida arbetslivetKundcaseRapporterGuiderWhitepapers och tillämpningar

Taxi 020: utan telefonen stannar taxibilarna

Taxi 020 är verksamma i Stockholm, Göteborg och Malmö/Lund och har omkring 1 300 bilar. Precis som för alla andra taxibolag förväntar sig kunderna att kunna ringa dygnet runt, alla dagar på året.

Det är oerhört betydelsefullt att ha en hundraprocentig driftsäkerhet för telefonin. Utan telefonen stannar Taxi 020, vilket innebär att ett haveri får stora ekonomiska konsekvenser. Dessutom kan det drabba kunder negativt.

Om det blir elavbrott har Taxi 020 ett reservaggregat som kan hålla växeln i gång i elva timmar. Man har redundans i telefonsystemet, vilket innebär att Taxi 020 har dubbla telefonkablar in till sin växel, en från varje sida av huset. Som en tredje livlina har företaget en mobil reservväxel från Tele2.

Med säkerhetslösningarna som tagits fram av Taxi 020 och Tele2 Business är risken för störningar på telefonin minimal. Taxi 020 har fått ett system som är nästintill 100 procent driftsäkert, till glädje både för företaget och för kunder som exempelvis behöver en brådskande sjuktransport.

- Tele2s telefoni är väldigt driftsäker. Om det blir några tekniska problem är deras företagsservice mycket bra. Jag som har varit kund länge märker att de fokuserar mycket på det nu, säger Frederick Scholander, marknadschef på Taxi 020.

Credit: Unsplash, Jon Flobrant
Credit: Unsplash, Jon Flobrant
Credit: Unsplash, Jon Flobrant
Credit: Unsplash, Jon Flobrant

Lösningar

Taxi 020 har dessa lösningar från Tele2 Företag: 

Tele2 Växel

Telefoniplattform

Lösningar

Taxi 020 har dessa lösningar från Tele2 Företag: 

Tele2 Växel

Telefoniplattform