Credit: Malin, Unsplash

Hastigheten blev fyra gånger snabbare med Tele2s nät

Snabb uppkoppling lyfter verksamheten hos Xtravel

Reseföretaget Xtravel riktar sig till både privatpersoner och företag. De erbjuder såväl extrem skidåkning och vågsurf som äventyrsresor och hisnande turer på mountainbike.

Xtravel hade dels behov av ett säkert och snabbt internet på kontoret för alla användare, dels av att kunna skapa en mer levande webbplats med inspirerande material.

Samtliga medarbetare på Xtravels kontor och de långtidsanställda guiderna har fått telefoner med abonnemang från Tele2. På kontoret surfar man via Tele2s 4G-router. Det är enkelt och smidigt – bara att sätta strömkabeln i väggen. Samtidigt kommer personalen åt servern på ett snabbt och säkert sätt, oavsett var i världen de befinner sig.

- När Tele2 föreslog att vi skulle prova deras 4G-router märkte vi snabbt hur bra det kan fungera. Hastigheten vid upp- och nedladdningar har ökat tre eller fyra gånger genom den här lösningen, berättar Eric Asmussen, VD för Xtravel.

För ett reseföretag som sysslar med äventyr och extremsport är det viktigt både att kunna surfa riskfritt och att snabbt och enkelt kunna uppdatera sin webbplats. Med hjälp av en 4G-router från Tele2 har Xtravel lyckats effektivisera arbetet. 

Kund: Xtravel

Credit: Jon Flobrant, Unsplash
Credit: Jon Flobrant, Unsplash

Lösningar

Xtravel har dessa lösningar från Tele2 Företag: 

Mobiltelefoner 

Abonnemang 

Tele2s testvinnande nät