Ha koll på 
företagets abonnemang

Tele2 Work är självserviceportalen till dig som är medarbetare och har ett företagsabonnemang samt för telefoniansvariga på företaget. 

Tele2 Work för både medarbetare och administratörer

Oavsett om du är en enskild medarbetare, driver eget företag eller är telefoniansvarig på ett större företag kan du använda Tele2 Work. Beroende på din position har du olika möjligheter att ha koll på företagets mobilabonnemang. För att bli administratör behöver du vara firmatecknare och legitimera dig med BankID i Tele2 Work när du har skapat ditt konto. Är du telefoniansvarig men inte firmatecknare kan du kontakta Kundservice för att få hjälp. 

Använd Tele2 Work från din dator eller ladda ner som app från Apple Store eller Google Play.

 

För medarbetare

Som medarbetare kan du bland annat följa din förbrukning, beställa och aktivera SIM- eller datakort och se dina abonnemangsuppgifter. Du kan dessutom köpa extra data och betala med eget kontokort.

För administratörer

Som administratör i Tele2 Work kan du dessutom hantera företagets mobila abonnemang på egen hand när det passar dig. Du har tillgång till Tele2 Work dygnet runt! 

Du får bland annat:

  • Överblick över företagets samtliga abonnemang för mobiltelefoni och mobila bredband hos Tele2 och vem abonnemangen är anslutna till.
  • Koll på företagets användande och kan se fakturor och kostnader per användare.
  • Möjlighet att köpa extra data eller sätta saldotak för abonnemang.
  • Notiser om aktiviteter som sker i Tele2 Work. 
  • Möjlighet att namnge abonnemang på fakturor för enklare administration.  
Logga in / Skapa konto