FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Apple Watch SE 40 mm Silver Aluminiumboett - Vit Sportarmband

  • Avancerade säkerhetsfunktioner som falldetektering, Nödanrop SOS och kraschdetektering

  • Upp till 20 procent snabbare än föregående Apple Watch SE

  • Logga din dagliga fysiska aktivitet på Apple Watch och följ dina framsteg i appen Fitness på din iPhone

Denna variant har en boett av aluminium i färgen Silver samt sportarmband av slitstark fluorelastomer i färgen Vit.

Vit

Välj storlek

Vit

Översikt
Om Apple Watch SE
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för smartwatch

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Produkten är tillfälligt slut.

Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

137 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple Watch SE Silver Aluminiumboett - Vit Sportarmband

Apple Watch SE 40 mm Silver Aluminiumboett - Vit Sportarmband

24 månader


Månad 1-24

137 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 3 276 kr


Visa priser inkl. moms

Kan betydligt mer än den kostar

Apple Watch SE har alla de viktigaste funktionerna för att du ska kunna hålla kontakten, leva sunt och aktivt och få hjälp när det behövs. Den gör vardagen enklare - du kan ta emot samtal och svara på meddelanden direkt från handleden, lyssna på musik, poddar och ljudböcker eller handla snabbt och säkert direkt från handleden med Apple Pay.

Apple Watch SE är din perfekta partner för träning och aktiviteter efter arbetsdagen. Du kan logga din dagliga fysiska aktivitet i klockan och fölaj dina framsteg i appen Fitness på iPhone, och med den förbättrade appen Träning får du nya mer avancerade sätt att träna. Du kan använda klockan när du simmar och den håller koll på din sömn så att du får tillräcklig vila.

Bra att veta

Apple Watch SE kräver en iPhone 8 eller senare med iOS 16 eller senare. Abonnemang krävs för tillgång till mobilnät. Uppkopplingen kan variera beroende på tillgänglighet av nätverk.

Nödanrop SOS kräver mobil uppkoppling eller WiFi-samtal med internetanslutning från din Apple Watch eller din iPhone i närheten.

För att minska sin påverkan på miljön skickar Apple inte längre med strömadapter till Apple Watch SE. Lägg därför till en Apple-strömadapter innan du checkar ut, om du inte har en sedan tidigare.