FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm

  • Byggd för tuffa aktiviteter

  • Galaxy AI för träning och välbefinnande

  • Batteri som håller upp till 100 timmar

Silver

Leveranstid: 1-2 veckor

Välj storlek

Silver

Leveranstid: 1-2 veckor

Översikt
Om Galaxy Watch Ultra
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för smartwatch

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

280 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Samsung Galaxy Watch Ultra 47MM LTE

Silver

24 månader


Månad 1-24

280 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 6 712 kr


Visa priser inkl. moms

Starkare och snabbare

Batteritiden i Galaxy Watch Ultra är verkligen imponerande - upp till 100 timmar gör att du kan ta dig an även riktigt långa och krävande utmaningar. Klockans chip och de olika sensorerna ger dig exakt kontroll på din fysiska och mentala form i realtid och du navigerar mer exakt än tidigare - i såväl stadsbebyggelse som långt ute i terrängen - tack vara GPS med dubbla frekvenser och en avancerad algoritm.

Byggd för äventyr

Galaxy Watch Ultra är klockan som är byggd för att klara alla äventyr du tar dig an. Den klarar temperaturer från -20 °C till +55 °C, är utrustad med 10 ATM och är vatten- och dammtålig enligt IPx8. Du kan alltså simma med klockan och även dyka ner till 100 meters djup. Med den smidiga snabbknappen på sidan tar du tid, startar och stoppar lopp och träningspass. Knappen går också att specialanpassa efter dina behov.