Med Tele2 som leverantör kan du fokusera på det viktigaste – din kärnverksamhet och dina kunder.
Dagligen skapar vi värde för mer än 100 000 företag och 82 % av alla kommuner och landsting.

Aktivera wifi

Se innehåll och dokument

Här går vi igenom hur du kommer igång med ditt trådlösa nätverk (wifi).

1. Slå på trådlös funktion

Innan du kopplar upp din enhet kontrollerar du att det trådlösa nätverket är aktiverat på din router. Om det är första gången du ska använda ditt trådlösa nätverk kan du ta hjälp av snabbguiden för just din router. Den trådlösa funktionen är aktiverad när du får din router, men med hjälp av snabbguiden och bilderna nedan kan du försäkra dig om att så är fallet.

2. Ange nätverksnamn och lösenord

För att ansluta dig behöver du känna till namnet på det trådlösa nätverket (SSID) samt dess lösenord (WPA-key alternativt Encryption Key). På utrustning från Tele2 hittar du dessa uppgifter tydligt utmärkta på under- eller baksidan av din router samt på en etikett som följde med i förpackningen.