Med Tele2 som leverantör kan du fokusera på det viktigaste – din kärnverksamhet och dina kunder.
Dagligen skapar vi värde för mer än 100 000 företag och 82 % av alla kommuner och landsting.

Manualer: mobilt bredband

Se innehåll och dokument

Här har vi samlat manualer och användarguider för både modem och router som används för Mobilt Bredband.

Hittar du inte ditt modem/router i listan under "Dokument"?

Om ditt modem/router saknas under dokument och är av följande typ;

• Huawei E169

• Huawei E180

• Huawei E1820

• Huawei E220 och E170

• Huawei E270

• Huawei E367

• Huawei E5

Så finns dokument för detta samlat här

Använder du Tele2 Connect? Tele2 Connect var ett program som användes för att koppla upp sig med våra USB-stickor. Ring oss på Kundservice så hjälper vi dig uppgradera till vår nya programvara!