Självservice Faktura

Självservice gör det enklare för dig att ha kontroll över kostnader och annat som rör era kommunikationstjänster hos Tele2.

Vi erbjuder ett flertal e-tjänster via webbläsare. Beroende på vilka tjänster du har från Tele2 så kan du använda självservice för att hantera och se fakturor/kostnader.

Tele2 Work 

Tele2 Work ger dig en enkel översikt över ditt företags kostnader och abonnemang. Här kan du se och ladda ner alla dina fakturor. Använd Tele2 Work från din dator eller ladda ner som app från App Store eller Google Play. Om du redan har ett privat konto i Mitt Tele2 behöver du inte registrera dig på nytt, då kan du logga in direkt.

Nytt! I webbversionen av Tele2 Work kan du nu enkelt betala dina fakturor genom att klicka på "Fakturor" ->"Översikt" och sedan välja att betala dina obetalda fakturor direkt med antingen Visa eller MasterCard. 

TSO - Tele2 Service online

TSO är Tele2s egenutvecklade självserviceportal för telefoni- och datanättjänster. Den ger dig full kostnads- och produktkontroll och möjlighet att sköta administrationen i realtid - en lösning som är unik inom IT- och telekombranschen. Läs mer om TSO

Selfcare – för våra ramavtalskunder

Selfcare är ett enkelt och effektivt sätt för ramavtalskunder att hantera företagets mobil- och fasttelefoni samt datatjänster. För support för Selfcare hänvisar vi dig att kontakta ert företags kundservice-representant. Vi erbjuder också utbildning via distans eller på plats mot en avgift. Utbildning bokas enkelt med er säljare.

Information om byte av fakturasystem

I juni 2020 påbörjar vi en uppdatering av våra system som innebär att vi nu byter ut våra gamla fakturasystem mot ett nytt. Bytet gäller våra abonnemang för fasta tjänster. 

Behöver du komma i kontakt med oss?

Du hittar information och hjälp som rör våra produkter och tjänster i vår supportsektion. Använd sökfunktionen för att snabbt hitta det du letar efter. Om du behöver komma i kontakt med oss, kan du hitta telefonnummer och mejl här.