Med Tele2 som leverantör kan du fokusera på det viktigaste – din kärnverksamhet och dina kunder.
Dagligen skapar vi värde för mer än 100 000 företag och 82 % av alla kommuner och landsting.

Säkerhet för dig med bredbandsrouter

Se innehåll och dokument

Här kan du läsa om hur du kan öka säkerheten för din bredbandsrouter.

• Håll din brandvägg uppdaterad.

• Om du har en trådlös router, använd ett lösenord så ingen obehörig kan koppla upp sig på ditt nätverk. Det blir vanligare med dataintrång på företagsväxlar och då utnyttjas primärt öppna nätverk, som är mer sårbara.

Här kan du läsa mer om att Spärra ditt modem

Här kan du läsa mer om att Låsa upp ditt modem

Här kan du läsa mer om PIN & PUK-kod