FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nät

INBYTE AV MOBILTELEFON

Se innehåll och dokument

Hos Tele2 Företag har du möjlighet att byta in din gamla mobil i samband med att du köper en ny. Vi värderar telefonen och du får tillbaka värdet i form av en rabatt på den nya mobilen.

Värdering

För att få din gamla mobil värderad tar du med den till din närmaste Tele2-butik, där en av våra medarbetare hjälper dig. Värdet på begagnade mobiltelefoner varierar från dag till dag, men de viktigaste faktorerna är modell och skick.

Om du accepterar inbytesvärdet kan du därefter utnyttja det som rabatt på en ny företagsmobil.

Återvinning

Alla mobiler som byts in hos oss återvinns på det sätt som är mest lämpligt beroende på skick och modell. Om din gamla mobil är i mindre bra skick kommer den att materialåtervinnas eller säljas vidare i delar. Är den däremot fullt fungerande och i gott skick säljs den vidare och får ett nytt liv på en annan marknad.