FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMFyll på dataMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorVarför Tele2 FöretagHållbarhetHållbarhet och telekomArtiklar och kundcase om hållbarhetRapport: Det hållbara företagandetMöt Tele2s hållbarhetschefOm Tele2s arbete med hållbarhetKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderHandböckerWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpaneler och eventSäkerhetsbloggenObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetDet hybrida arbetslivetOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenGör vår behovsanalysTräffa oss i Almedalen

Apple iPad Air WiFi + 5G

  • Kraftfullt batteri som räcker hela dagen

  • Liquid Retina-skärm med kristallklar bild

  • Wi-Fi 6 och 5G-stöd

  • Arbeta smidigt i flera appar samtidigt

Grå

Leveranstid: 4-6 veckor

Välj minnesstorlek

Grå

Leveranstid: 4-6 veckor

Översikt
Mer om iPad Air
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.

Välj abonnemang

Välj bindningstid för abonnemang

Vill du försäkra din produkt?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.


Ingen fraktavgift
Säker betalning

Visa detaljer

699 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple iPad Air WiFi + 5G

256 GB Rymdgrå

24 månader


Obegränsad

100 GB data/månad i EU/EES

24 månader


Månad 1-24

699 kr/mån


Därefter

449 kr/mån


Lägsta totala kostnad: 16 776 kr


Visa priser inkl. moms

iPad Air - kraft och snabbhet i fjäderlätt paketering

iPad Air är gjord för nya möjligheter. Du får upp till 60 procent högre prestanda, kamera med 12 MP och den ikoniska Liquid Retina-skärmen som ger kristallklara upplevelser oavsett om du tar ett videomöte eller unnar dig en spelpaus efter arbetsdagen. Det inbyggda Touch ID gör att allt är åtkomligt genom ett fingeravtryck och med 5G och WiFi 6 finns inga begränsningar för din effektivitet.

Med det banbrytande M1-chippet och åttakärniga grafikprocessorn kan du få utlopp för din kreativitet eller arbeta smidigt i flera appar samtidigt. Med ett batteri som räcker hela dagen kan du fortsätta skapa, var du än är.