Datanätstjänster

Bredband
Fiber, 4G eller ADSL

Fast eller mobil uppkoppling?

De senaste årens utveckling av dataöverföring via mobilnätet och framväxten av 4G (LTE) gör att ett mobilt bredband idag är fullt jämförbart med en fast anslutning via ADSL, både i stabilitet och hastighet. Tele2 har ett av världens bästa 4G-nät med överföringshastighet på upp till 100 Mbit/sek (normalhastighet 20-40 Mbit/sek) och nätet täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning. För mindre företag kan det löna sig att välja ett mobilt bredband framför en ADSL-anslutning med tanke på kostnad, hastighet och enkelhet.

 • Mobilt Bredband via 4G

  En mobil bredbandsuppkoppling kan ha många användningsområden och kan med fördel användas som kontorsnätverk på det mindre företaget tillsammans med 4G-router. En 4G-uppkoppling levererar normalt 20-40 Mbit/s (upp till 100 Mbit/s).

  Vi har abonnemang från 10 till 500 GB per månad. Skulle din data ta slut, fyller du enkelt på med mer surf direkt via webben.

 • ADSL - Fast uppkoppling för mindre företag

  En snabb och säker access till internet för det mindre företaget, där Tele2 erbjuder en grundläggande internet access med hög geografisk täckning. Perfekt för hemmakontoret eller för mindre arbetsplatser med krav på kostnadseffektiv och stabil bandbredd. 

 • Internet PRO - garanterad kapacitet för hela bolaget

  Internet Pro passar det större företaget med stora krav på uppkoppling och driftsäkerhet. Nordens mest kraftfulla stamnät garanterar maximal driftsäkerhet och en snabb access till internet.  Internet Pro är enkel att komplettera med tilläggstjänster eller att förändra vartefter, utan kostsamma investeringar i hårdvara. 

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan företagskund hos Tele2 och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad: *

{{form.postMessage}}