Datanätstjänster

Bredband
Fiber, koax eller 4G

Fast eller mobil uppkoppling?

De senaste årens utveckling av dataöverföring via mobilnätet och framväxten av 4G (LTE) gör att ett mobilt bredband idag är fullt jämförbart med en enklare fast anslutning, både i stabilitet och hastighet. Tele2 har ett av världens bästa 4G-nät med överföringshastighet på upp till 100 Mbit/sek (normalhastighet 20-40 Mbit/sek) och nätet täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning. 

Om ni är flera användare och behöver högre hastigheter finns vårt bredband via fiber i vårt testvinnande bredbandsnät.

Bredband för enskild firma

Till dig som har enskild firma erbjuder vi bredband i vårt testvinnande nät i hastigheterna 150 Mbit/s och 300 Mbit/s. Det ger en snabb och säker tillgång till internet för det mindre företaget med krav på kostnadseffektiv och stabil bandbredd.

I vårt erbjudande till enskild firma betalar du endast 199 kr/månad under de första 12 månaderna. 

Läs mer och beställ här. 

Tele2 Företag Bredband enskild firma
 • Mobilt Bredband via 4G

  En mobil bredbandsuppkoppling kan ha många användningsområden och kan med fördel användas som kontorsnätverk på det mindre företaget tillsammans med 4G-router. En 4G-uppkoppling levererar normalt 20-40 Mbit/s (upp till 100 Mbit/s).

  Vi har abonnemang från 10 till 500 GB per månad. Skulle din data ta slut, fyller du enkelt på med mer surf direkt via webben.

 • Bredband - Uppkoppling via fiber

  En snabb och säker tillgång till internet för det mindre företaget, där Tele2 erbjuder hastigheter 100-1200 mbit/s i vårt testvinnande bredbandsnät. Perfekt för hemmakontoret eller för mindre arbetsplatser med krav på kostnadseffektiv och stabil bandbredd. 

 • Internet Access - garanterad kapacitet för hela bolaget

  Internet Access passar det större företaget med stora krav på uppkoppling och driftsäkerhet. Nordens mest kraftfulla stamnät garanterar maximal driftsäkerhet och en snabb access till internet.  Internet Access är enkel att komplettera med tilläggstjänster eller att förändra vartefter, utan kostsamma investeringar i hårdvara. 

Kundcase Tele2 Företag

Möt våra kunder

Hos Tele2 Företag finns tusentals kunder som har lyft sina verksamheter med hjälp av våra kommunikationslösningar. Här får du möta några av dem. 

Läs våra kundcase

Samla dina tjänster och få mer

Nu kan du som samlar dina företagstjänster inom både bredband och mobilt hos Tele2 Företag få förmåner i form av antingen dubbel data eller extra datakort till ditt mobilabonnemang. Förmånerna är kostnadsfria och går att kombinera med andra kampanjer och erbjudanden. 

Läs mer om förmåner här. 

Förmåner Tele2 Företag
Bredband Tele2 Företag

Vill du lära dig mer om bredband?

Vad är bredband, hur fungerar det och vilken variant passar bäst för dina behov? I vår bredbandsskola kan du lära dig mer om allt ifrån olika typer av uppkopplingar till fördelarna med en snabbare uppkoppling och hur du kan skapa en säkrare miljö på nätet. 

Till bredbandsskolan