Datanätstjänster

BREDBAND 
FIBER, 4G ELLER ADSL

Fast eller mobil uppkoppling?

De senaste årens utveckling av dataöverföring via mobilnätet och framväxten av 4G (LTE) gör att ett mobilt bredband idag är fullt jämförbart med en fast anslutning via ADSL, både i stabilitet och hastighet. Tele2 har ett av världens bästa 4G-nät med överföringshastighet på upp till 100 Mbit/sek (normalhastighet 20-40 Mbit/sek) och nätet täcker 99,8 % av Sveriges befolkning. För mindre företag kan det löna sig att välja ett mobilt bredband framför en ADSL-anslutning med tanke på kostnad, hastighet och enkelhet.

 • Mobilt Bredband via 4G

  En mobil bredbandsuppkoppling kan ha många användningsområden och kan med fördel användas som kontorsnätverk på det mindre företaget tillsammans med 4G-router. En 4G-uppkoppling levererar normalt 20-40 Mbit/s (upp till 100 Mbit/s).

  Vi har abonnemang från 10 till 500 GB per månad. Skulle din data ta slut, fyller du enkelt på med mer surf direkt via webben.

 • ADSL - Fast uppkoppling för mindre företag

  En snabb och säker access till internet för det mindre företaget, där Tele2 tar ansvaret och övervakar tjänsten dygnet runt. Med Bredband ADSL hos Tele2 är det enkelt att förändra eller komplettera med tilläggstjänster, utan kostsamma investeringar i hårdvara. Vi anpassar produkten efter era behov när ni beställer, så ni kan vara säkra på att ni får precis det ni behöver.

 • Internet PRO - garanterad kapacitet för hela bolaget

  Internet Pro passar det större företaget med stora krav på uppkoppling och driftsäkerhet. Nordens mest kraftfulla stamnät garanterar maximal driftsäkerhet och en snabb access till internet.  Internet Pro är enkel att komplettera med tilläggstjänster eller att förändra vartefter, utan kostsamma investeringar i hårdvara. 

Personlig rådgivning via våra kunniga säljare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

Tilläggstjänster - Bredband ADSL

 • Webbhotell. Small (100 MB lagring), Medium (500 MB lagring) och Large (1 GB lagring). Från 39 kr/mån.
 • Domännam. Registrera din .se domän via Tele2.
 • Fast IP-adress
 • Primär DNS. Primär DNS innebär att Tele2 hanterar företagets domän på Tele2s namnservrar och garanterar att domänen driftas på en stabil plattform.
 • Sekundär DNS. Sekundär DNS innebär att företaget har en primär namnserver och Tele2s namnserver hämtar information om domänen från denna.
 • Antivirusprogram
 • Webbhotell Small

  5 mailadresser, 5 FTP-konton, 1 subdomän, 1 GB trafik/mån, 100 MB lagring

  Pris per månad, 39 kr

 • Webbhotell Medium

  15 mailadresser, 10 FTP-konton, 3 subdomän, 5 GB trafik/mån, 500 MB lagring.

  Pris per månad, 69 kr

 • Webbhotell Large

  50 mailadresser, 15 FTP-konton, 5 subdomän, 10 GB trafik/mån, 1 GB lagring

  Pris per månad, 99 kr

   

Personlig rådgivning via våra kunniga säljare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha: