Datanätstjänster

Bredband
Fiber, koax eller 4G

Fast eller mobil uppkoppling?

De senaste årens utveckling av dataöverföring via mobilnätet och framväxten av 4G (LTE) gör att ett mobilt bredband idag är fullt jämförbart med en enklare fast anslutning, både i stabilitet och hastighet. Tele2 har ett av världens bästa 4G-nät med överföringshastighet på upp till 100 Mbit/sek (normalhastighet 20-40 Mbit/sek) och nätet täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning. 

Om ni är flera användare och behöver högre hastigheter finns vårt bredband via fiber i vårt testvinnande bredbandsnät.

 • Mobilt Bredband via 4G

  En mobil bredbandsuppkoppling kan ha många användningsområden och kan med fördel användas som kontorsnätverk på det mindre företaget tillsammans med 4G-router. En 4G-uppkoppling levererar normalt 20-40 Mbit/s (upp till 100 Mbit/s).

  Vi har abonnemang från 10 till 500 GB per månad. Skulle din data ta slut, fyller du enkelt på med mer surf direkt via webben.

 • Bredband - Uppkoppling via fiber

  En snabb och säker tillgång till internet för det mindre företaget, där Tele2 erbjuder hastigheter 100-1200 mbit/s i vårt testvinnande bredbandsnät. Perfekt för hemmakontoret eller för mindre arbetsplatser med krav på kostnadseffektiv och stabil bandbredd. 

 • Internet Access - garanterad kapacitet för hela bolaget

  Internet Access passar det större företaget med stora krav på uppkoppling och driftsäkerhet. Nordens mest kraftfulla stamnät garanterar maximal driftsäkerhet och en snabb access till internet.  Internet Access är enkel att komplettera med tilläggstjänster eller att förändra vartefter, utan kostsamma investeringar i hårdvara. 

Samla dina tjänster och få mer 

Nu kan du som samlar dina företagstjänster inom både bredband och mobilt hos Tele2 Företag få förmåner i form av antingen dubbel data eller extra datakort till ditt mobilabonnemang. Förmånerna är kostnadsfria och går att kombinera med andra kampanjer och erbjudanden. 

 

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan Tele2-kund och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad för:

{{form.postMessage}}