Datanätstjänster

Tele2 Guest Access Portal 

Molnbaserad accesslösning till trådbundna och trådlösa nätverk

Enkel och säker access 

Allt fler företag ser ett ökat behov av att erbjuda access till nätverket och det medför administrativa, tekniska och säkerhetsmässiga utmaningar för IT-avdelningen att hantera. Dessutom förväntar sig besökare att det ska vara enkelt och säkert att ansluta till nätverket.

Tele2 erbjuder en säker och lätthanterlig åtkomstlösning som sparar tid och pengar genom effektiv självadmininstrering. All hantering sker enkelt genom det molnbaserade gränssnittet. 

Ökad säkerhet för gäster och anställda 

Marknaden efterfrågar lösningar för att enkelt kunna styra åtkomst till nätverket. Företagen behöver kontrollerad åtkomst, spårbarhet och säkerhet. Med Tele2 Guest Access Portal kan IT-avdelningen enkelt bestämma åtkomstnivå och varaktighet, samtidigt som de har full kontroll över vem som är inloggad och hur länge. Den smidiga administrationen ger också översikt över hur lösningen används. 

Flera inloggningsmetoder 

Tele2 Guest Access Portal erbjuder möjlighet att logga in via 8 smarta metoder. I portalen kan flera inloggningsmetoder vara aktiva samtidigt med hjälp av flikar. De olika inloggningsalternativen möter olika behov för gäster och personal samtidigt. Anslutningen blir intuitiv och smidig för användaren och skapar enkelhet för administratören. Tele2 Guest Access Portal fungerar via plug-and-play på alla befintliga nätverk och har full support för GDPR. 

Ge besökaren rätt intryck 

I Tele2 Guest Access Portal kan du skapa en komplett besöksupplevelse och visa ditt varumärke direkt genom att anpassa inloggningsportalen till företagets grafiska profil. Allt är självklart responsivt för olika enheter som telefoner, läsplattor och datorer och efter inloggning skickas gästen till valfri webbsida. Lösningen motsvarar gästens förväntningar på en inloggning som är säker och smidig. Den erbjuder hög prestanda och kan enkelt anpassas för olika typer av kundgrupper. 

Fördelar med Tele2 Guest Access Portal 

  • 8 smarta inloggningsmetoder för olika kundbehov 
  • Plug-and-play på alla typer av nätverk 
  • Molnbaserad lösning för enklare admininstration 
  • Anpassad för att skydda användare, besökare och varumärken 
  • Skalbar och anpassningsbar vid förändrade behov 
  • Ökad säkerhet för både gäster och anställda 
  • Enkel varumärkesprofilering 
  • Anslut flera geografiska platser till en gemensam lösning