Mobiltelefoni
företagsabonnemang

Fast priS

All trafik - samtal, SMS och MMS - inom Sverige och EU/EES ingår utan extra kostnad. Dessutom får du ett extra datakort så du kan koppla upp fler prylar än bara din mobiltelefon.

 • 1 GB


  Passar perfekt för dig som mest vill ringa och skicka SMS, men också kolla mejlen ibland. All din surf går att använda inom EU/EES.

  299 kr/mån

 • 7 GB


  Med 7 GB har du lagom mycket data om du inte behöver skicka tunga filer väldigt ofta. All din surf går att använda inom EU/EES.

  349 kr/mån

 • 15 GB


  Med 15 GB kan du alltid ha koll på mailen, surfa och skicka filer. All din surf går att använda inom EU/EES. 

  399 kr/mån

 • 50 GB


  För dig som surfar mycket men som inte vill leta efter osäkra trådlösa nätverk för att vara uppkopplad. Med ett extra datakort kan du koppla upp alla dina prylar. Använd 20 GB surf inom EU/EES. 

  449 kr/mån

 • Unlimited


  För dig som vill surfa helt fritt inom Sverige, oavsett var du är. Med ett extra datakort kan du dela med dig av datan till andra prylar, allt för ett enklare arbetsliv utan begränsningar. Använd 20 GB surf inom EU/EES.

  Om du har surfat 20 GB på en dag fyller du enkelt och kostnadsfritt på ditt datapaket med 5 GB i taget via SMS eller på webben. 

  599 kr/mån

Rörligt pris

Rörligt pris har en lägre fast avgift och är perfekt om du inte tänkt ringa eller SMS:a särskilt mycket.

 • 1 GB


  Perfekt om du hela tiden måste vara nåbar, men inte planerar att ringa eller surfa särskilt mycket. All din surf går att använda inom EU/EES. 

  99 kr/mån

 • 5 GB


  Om du mest använder messaging-appar för samtal och för att skicka textmeddelanden är detta paket för dig. All din surf går att använda inom EU/EES. 

  149 kr/mån

 • 10 GB


  Med 10 GB kan du streama musik dagligen, och använda både samtal- och textmeddelande-appar. All din surf går att använda inom EU/EES. 

  199 kr/mån

 

Fullservicemobil

Slipp krångel och ansvar
– 300 kr i månaden

 

datakort

Med datakort kan du dela med dig av den data som du har valt till ditt mobilabonnemang och koppla upp fler enheter som till exempel en surfplatta eller en dator. 

Datakortet passar allra bäst om du har ett abonnemang med en stor datamängd. Det fungerar bara för surf så det går inte att ringa eller skicka SMS med datakortet. 

Datakortet ingår i alla Fast pris-abonnemang och levereras till din brevlåda inom 2-3 arbetsdagar. Du kan ha ett datakort per mobilabonnemang. 

Personlig rådgivning via en kunnig säljare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

Bredda företagets lösning

Vi erbjuder flera tilläggstjänster i direkt samband med mobilabonnemanget. Utöver dessa har vi även en del andra tjänster som låter er skapa en verksamhetsanpassad kommunikationslösning med mobiltelefoni som bas. Se nedan för ett urval. 

 • Mobilt kontor med Växel Mobil

  Med Tele2 Växel Mobil får ditt företag en modern och enkel växellösning som är mycket lätt att använda. Klarar du av att skicka ett SMS så kan du också koppla samtal. Perfekt för dig med ett lite mindre företag. 

  Pris per månad och anknytning från 49 kr

 • Växel Allround - en komplett växel

  Tele2 Växel Allround är en helt anpassningsbar telefoniväxel och passar alla storlekar på företag. Tjänster som ingår är bland andra fastnummer, menyval och inspelning av samtal. 

  Till Växel Allround kan du köpa ett flertal tilläggstjänster som till exempel AD-koppling, röststyrd telefonist och ett molnbaserat Contact Center. 

  Kontakta oss för offertförfrågan. 

   

 • Datatrafik utomlands

  Våra datapaket kan användas i ett eller flera länder, med en bestämd volym att utnyttja under en begränsad tid. När du startar din telefon i ett land där vi erbjuder surfpaket så kommer du automatiskt att få ett SMS. Genom att svara på SMS:et (kostar som ett vanligt SMS utomlands) kan du köpa det surfpaket som passar dig bäst. All extra data du köper till kan användas fritt inom EU/EES.

  Pris per st från: 65 kr

   

 • Roamingpaket - samtal utomlands

  För dig som ofta besöker och jobbar i utlandet har vi den perfekta lösningen - roamingpaket som tilläggstjänst till ditt mobilabonnemang. Arbeta utan hinder, oavsett var du befinner dig, med förmånliga priser för alla typer av kommunikation. Ostasien 19 kr/mån, Nordamerika 19 kr/mån och Mellanöstern 19 kr/mån.

  I alla våra företagsabonnemang ingår samtal, SMS/MMS och surf upp till 20 GB inom EU/EES utan extra kostnad.

  Pris per månad från: 19 kr

   

Personlig rådgivning via våra kunniga säljare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

Better Business

Vill du ha inspirerande läsning med tips och trender som gör arbetslivet lite bättre, smartare och roligare? Better Business ges ut av Tele2 Business och uppdateras flera gånger i månaden. Dessutom skickas ett e-nyhetsbrev ut åtta gånger per år.

 • Nya basstationer

  Bygget av fler basstationer för bättre yttäckning pågår för fullt.

 • 4G eller LTE

  4G-nätet hanterar bara datatrafik, vilket gör uppkopplingen stabilare och snabbare. Tekniken bakom heter LTE (Long Term Evolution). Med 4G surfar du normalt i en hastighet på 20-40 Mbit/s. På vissa platser där hela tre olika frekvensband kombineras med Carrier Aggregation kan du surfa upp till 340 Mbit/s. Tele2 bygger 4G-nät med Telenor 4G-nätet har idag 99,8 procent befolkningstäckning samt en yttäckning på 90 procent.

 • 3G eller UMTS/HSPA

  3G-nätet hanterar både samtals- och datatrafik och du surfar i hastigheter upp till 25 Mbit/s. Teknikerna bakom 3G heter HSPA och UMTS, där HSPA ger den snabbaste dataöverföringen. Tele2 äger, driver och bygger ut sitt 3G-nät med TeliaSonera via det gemensamma bolaget Svenska UMTS-Nät AB.

 • 2G eller GSM

  2G-nätet används primärt för samtalstrafik. I samband med utbyggnaden av 4G, slog Tele2 och Telenor samman sina 2G-nät vilket ledde till en ökning av antalet basstationer och gav en befolkningstäckning på 99,8 procent. Arbetet med att förbättra täckningen fortsätter nu med utbyggnad av fler basstationer. Vårt nät täcker idag 90 procent av landets yta och vi har gjort en särskild satsning med ökat antal basstationer i norra Sverige.