Mobiltelefoni

Fast pris för enskilda firmor

Tele2 välkomnar enmansföretagare! Spara upp till 2400 kr/år med våra skräddarsydda abonnemang för enskilda firmor. I vårt abonnemang Unlimited med obegränsad data ingår även ett datakort utan extra kostnad.
Bindningstid 24 månader.

All trafik – samtal, sms och mms – inom Sverige och i andra EU/EES-länder (ej från Sverige) ingår utan extra kostnad i våra abonnemang med fast pris.

Fast pris
Fast pris

Unlimited

Unlimited

Med obegränsad data kan du: 

 Koppla upp datorn mot mobilen istället för osäkra och öppna wifi.

 Mejla, surfa, streama och använd GPS:en utan begränsningar.

 Dela datamängd med en annan enhet med ett extra datakort (ingår).

399 kr/mån
Fast pris
Fast pris

15 GB

15 GB

Med 15 GB surf kan du varje dag: 

 Använda GPS via mobilen – ca 450 min/dag, eller

 Möten via videokonferens – ca 120 min/dag, eller

 Marknadsför ditt företag via sociala medier – ca 24 h/dag.

239 kr/mån
Fast pris
Fast pris

3 GB

3 GB

Med 3 GB surf kan du varje dag: 

 Använda GPS via mobilen – ca 90 min/dag, eller

 Möten via videokonferens – ca 24 min/dag, eller

 Marknadsföring via sociala medier – ca 6 h/dag.

159 kr/mån

Surfa obegränsat med Unlimited

Unlimited är vårt abonnemang där du till fast pris varje månad surfar, ringer och skickar sms helt obegränsat utan att koppla upp dig mot andra nätverk. Är du på resa till ett annat EU/EES-land så ingår 50 GB data per månad i ditt abonnemang.

Uppkoppling i världsklass i vårt mobilnät
De senaste åren har vi gjort en miljardsatsning och förbättrat vårt mobilnät i hela Sverige. Idag täcker vi 99,9 procent av Sveriges befolkning och 90 procent av Sveriges yta. Vi jobbar ständigt med förbättringar av vårt nät för att du ska få en bättre, stabilare och snabbare uppkoppling, var du än är.

Så här funkar Unlimited
Du kan surfa helt obegränsat i Sverige till en fast månads­kostnad. När du har surfat 20 GB på en dag fyller du enkelt på med 5 GB surf i taget via sms. Du kan fylla på hur många gånger du vill utan att det kostar dig något extra.

Ett extra datakort ingår utan extra kostnad med Unlimited.

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan Tele2-kund och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad: *

{{form.postMessage}}

2G, 3G, 4G eller 5G – vad är skillnaden?

 • 5G

  I takt med att fler och fler prylar ska kopplas upp mot mobilnäten kommer en ny standard för 5G att tas fram. Kortfattat innebär det att fler frekvensband kommer att bli tillgängliga och du får snabbare svarstider samt bättre kvalitet. 

  Förberedelser av vårt 4G-nät med fokus på 5G-teknologi pågår för fullt.

 • 4G eller LTE

  4G-nätet hanterar bara datatrafik, vilket gör uppkopplingen stabilare och snabbare. Tekniken bakom heter LTE (Long Term Evolution). Med 4G surfar du normalt i en hastighet på 20-40 Mbit/s. På vissa platser där hela tre olika frekvensband kombineras med Carrier Aggregation kan du surfa upp till 340 Mbit/s. Tele2 bygger 4G-nät med Telenor 4G-nätet har idag 99,9 procent befolkningstäckning samt en yttäckning på över 90 procent.

 • 3G eller UMTS/HSPA

  3G-nätet hanterar både samtals- och datatrafik och du surfar i hastigheter upp till 25 Mbit/s. Teknikerna bakom 3G heter HSPA och UMTS, där HSPA ger den snabbaste dataöverföringen. Tele2 äger, driver och bygger ut sitt 3G-nät med TeliaSonera via det gemensamma bolaget Svenska UMTS-Nät AB.

 • 2G eller GSM

  2G-nätet används primärt för samtalstrafik. I samband med utbyggnaden av 4G, slog Tele2 och Telenor samman sina 2G-nät vilket ledde till en ökning av antalet basstationer och gav en befolkningstäckning på 99,8 procent. Arbetet med att förbättra täckningen fortsätter nu med utbyggnad av fler basstationer. Vårt nät täcker idag 90 procent av landets yta och vi har gjort en särskild satsning med ökat antal basstationer i norra Sverige.