Mobiltelefoni

Kundcase

KARLSTADS KOMMUN

Dubbel vinst med hyrd telefoni

Med sina 86 000 invånare ligger Karlstad på 21:a plats i storleksordning bland landets kommuner. Sociala medier är en viktig del av kommunikationen med medborgarna för Karlstads kommun. Denna framåtanda inom IT och sociala medier rimmade tidigare illa med kommunens gamla telefonilösning, som var allt annat än modern. Användarna hade både fasta och mobila anknytningar med olika nummer, dessutom låg 1 000 nummer utanför systemet och kunde därför inte bli kopplade via växeln.

Det var läge att byta till något modernare och mer framtidssäkert. Vi var på det klara med att vi ville köpa telefonin som tjänst. Det ger många fördelar, framför allt att vi slipper äga och drifta telefonilösningen och kringutrustningen själva

Inge Hansson, IT-chef på Karlstads kommun

 • Svenska Mässan Svenska Mässan

  Svenska Mässan

  "Mitt jobb blir mer och mer fokuserat på mobilitet. Våra gäster och besökare ställer höga krav på mobiltäckning och kapacitet avseende wifi och 3G."

  Fredrik Mellbin,
  IT-chef på Svenska Mässan

 • X-travel X-travel

  X-travel

  Och när möjligheterna att surfa i högre hastigheter ökar uppstår ju också nya behov. Det kommer att bli viktigare att kunna lägga upp bilder och filmer från resor direkt på plats, när det händer.

  Eric Asmussen,
  VD för Xtravel

 • Stena Line Stena Line

  Stena Line

  Kan man skapa gynnsammare förutsättningar för de anställdas lättrörlighet med hjälp av teknik så vill vi gärna göra detta – och där har MEX hjälpt oss mycket.

  Gunnar Ullström, IT Security and
  Infrastructure Manager, Stena Line

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan Tele2-kund och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad för:

{{form.postMessage}}