Mötestjänster

Telefonkonferens

Effektivisera företagets kommunikation med moderna mötestjänster

spara tid
Med Tele2
telekonferens

Vi erbjuder ett stort urval av mötestjänster som effektiviserar er kommunikation. Vissa av dem är bastjänster, vilket betyder att de ingår i abonnemangskostnaden för telefoni. Andra är tilläggstjänster som du beställer separat. Vår infrastruktur garanterar hög kapacitet och framkomlighet och nätet övervakas dessutom dygnet runt under årets alla dagar.

Telefonkonferens och e-möte

Ett konferenssystem gör det möjligt att hålla telefonkonferenser med många deltagare utan att använda operatörstjänster. Om ni har mycket kunder eller personal på olika platser kan det medverka till att förbättra samarbetet och spara både tid, miljö och pengar på resor. Med e-möte kan applikationer som Word, Excel och Powerpoint delas mellan deltagarna.

Flexibla telefonmöten

Effektiv kommunikation är en förutsättning för ett framgångsrikt företag. Med vår lösning kan ni få ett eget mötesnummer som fungerar när som helst från alla destinationer, nationellt som internationellt. Du dimensionerar själv hur många samtidiga parallella konferenser och hur många samtidiga deltagare du önskar på ditt mötesnummer – upp till tio samtidiga konferenser med 15 deltagare per konferens.

Kundplacerad möteslösning

Genom en kundplacerad möteslösning är det enkelt att boka en telefonkonferens och sedan skicka ett mejl eller en mötesinbjudan via Outlook. Interna telefonkonferenser blir dessutom gratis. Du kan direkt se om en kollega är på plats och det är enkelt att koppla upp en konferens med många deltagare och dessutom dela dokument eller köra en presentation. Det är även möjligt att spela in hela konferenser med synkroniserat tal och presentation.

Fördelar med telefonkonferenser

  • Dela information snabbt och enkelt
  • Effektivare möten och sänkta resekostnader
  • Stort urval av mötestjänster
  • Möjliggör telefonkonferenser utan operatörstjänster
  • Enkelt att koppla upp många deltagare
  • Kostnadsfria interna telefonkonferenser
  • Koder säkerställer att det som delas under mötet är säkert
Bli kontaktad av våra kunniga rådgivare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha: