Mötestjänster

Videokonferens

Fullskaliga konferenstjänster för alla typer av möten.

Videomöten på dina villkor

Tele2 Företags videokonferenstjänster bygger på teknik från ledande leverantörer och möjliggör sömlös kommunikation mellan olika program, oavsett var du är eller vilka enheter du använder. Du bestämmer om du vill ha lösningen i molnet eller som en unik lösning för ditt företag. Oavsett är tjänsten helt skalbar efter dina behov. 

Videokonferenser

Tele2 Företag erbjuder ett helhetskoncept för mötestjänster med allt från lösningar i molnet till tjänster som är unika och anpassade helt efter era behov. Tjänsterna spänner från video i mobila enheter till större integrationsanläggningar på fasta skärmar. Oavsett vad så kommunicerar systemen med varandra. När vi levererar tjänsten i vårt eget nät kan vi ta ett helhetsansvar end-to-end.

Video i molnet

Våra molntjänster erbjuder funktionalitet för de flesta behov, med snabb leverans, hög driftsäkerhet och generös skalbarhet. Vi har lösningen för att hantera traditionell video, mobil video, Skype for Business, Skype och WebRTC så att ni kan kommunicera med era kollegor, partners och kunder på det sätt som ni önskar.

Unika och anpassade möteslösningar

Med unika och anpassade videolösningar kan vi göra det lilla extra för att möta just ditt företags behov. Integrationer med bokningssystem, IP-PBXer eller andra befintliga system är några anledningar till att unika och anpassade videolösningar är att rekommendera. Vi levererar unika och anpassade videolösningar placerade hos er eller i våra datorhallar och kan vid behov paketera även dessa som en tjänst om så önskas.

Fördelar med videokonferenser

  • Håll era möten när, var och hur ni vill
  • Sätt användaren i centrum, inte tekniken
  • Minska ert företags miljöpåverkan
  • Öka delaktigheten och engagemanget i organisationen
  • Välj mellan unika lösningar eller molntjänster
  • Tele2 Företag tar ett helhetsansvar för video, telefoni och nätverk