Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Abonnemang till din telefon
Abonnemang till din telefon
  • Fria samtal och sms inom Sverige
  • Mobildata inom EU/EES
  • Ingen bindningstid
  • 40 GB data i 60 länder med Obegränsad

Erbjudande! Prova obegränsad mobildata inom Sverige i 3 månader. Gäller nya kunder samt dig som redan är kund och uppgraderar ditt abonnemang till 2, 10, 20 eller 40 GB.

Abonnemang till din telefon

Välj hur mycket mobildata du vill ha just nu. Byt när det passar dig. Vi har nämligen inga bindningstider. Är du på resa i annat EU/EES-land ingår upp till 40 GB mobildata.
0 kr
  • Sveriges bästa nät enligt Umlaut Mobile Benchmark
  • Fri frakt
  • 14 dagars ångerrätt
Abonnemang till din telefon Läs mer

Använd mobilen hemma och utomlands

Vi har bäst mobilnät i Sverige och erbjuder abonnemang för alla behov - älskar du att vara uppkopplad och streamar mycket film och musik är Obegränsad det självklara valet, och vårt lägsta abonnemang med 2 GB passar den som använder mobilen mest till att ringa, skicka sms, och kolla mejl.

Med våra abonnemang kan du ringa, skicka sms och mms i Sverige och från övriga EU/EES-länder med samma villkor som hemma. Du kan dessutom surfa upp till 40 GB när du är på resa i ett annat EU/EES-land, utan extra kostnad.

Att ringa, skicka sms/mms från Sverige till ett annat land i EU/EES kallas för ett internationellt samtal. Dessa typer av samtal ingår inte i EU-regleringen utan hanteras på samma sätt som tidigare, enligt följande prislista.

Surfa i ca 60 länder med Obegränsad

Vill du surfa i länder som USA, Japan, och Australien? I abonnemanget Obegränsad ingår 40 GB mobildata som du kan använda inom EU/EES-länderna plus 40 GB mobildata i ytterligare 25 länder i världen. Dessutom ingår 1000 fria internationella samtalsminuter från Sverige till ca 60 länder i världen. Se lista för länder som ingår i Obegränsad.

Skaffa Familj hos Tele2

Samla familjen och sänk månadskostnaden ju fler ni är. Börja med att välja ett abonnemang ovan, kontakta sedan kundservice eller besök en Tele2-butik för att lägga till fler abonnemang för 199 kr/mån. Alla familjeabonnemang får alltid egen datamängd och eget abonnemang. 

Ändra ditt Tele2-abonnemang

Är du redan kund hos oss och vill ändra ditt abonnemang? Välj abonnemang med den datamängd du vill ha och registrera det nummer du vill behålla i nästa steg.