SD-WAN Pro

SD-WAN Pro är nätverkstjänsten för företag med flera adresser

Tele2 SD-WAN Pro är en nätverkstjänst för företag med flera adresser som delar IT-infrastruktur och molnapplikationer. Tjänsten lämpar sig särskilt bra för företag som har gradvisa förändringar.

Den ökar prestandan samtidigt som den drar ned på kostnader genom att kombinera lokal infrastruktur för access med molnets flexibilitet.

Vad betyder 'SD-WAN'?

SD-WAN står för Software Defined Wide Area Networking. Genom central mjukvara kan nätverket och applikationer övervakas och förändras på ett mer dynamiskt sätt än traditionella nät.

Tele2 erbjuder SD-WAN baserat på den marknadsledande leverantören på nätverk och säkerhet, Cisco.

Fördelar med SD-WAN Pro

  • Mobil access ingår

  • Snabbt att komma igång

  • Fast fiberanslutning kan komplettera mobil anslutning

  • Hög säkerhetsfunktionalitet ingår

  • Analys och kontroll på applikationsnivå i vår egen självserviceportal TSO och egen online dashboard

  • Bättre användarupplevelse

Kostnadseffektivare näthantering

Infrastruktur kostar pengar och blir en allt mer väsentlig del av organisationers kostnader. Genom molnet kan central infrastruktur minskas och därmed bidra till kostnadsbesparingar. Dessutom kan SD-WAN hjälpa till genom att använda den infrastruktur för access som passar bäst för varje lokal fastighet. Mobilt bredband är ett bra alternativ som antingen stöd till fiber eller som enda access.

Enkelt att sköta nätverket

Tele2 har utvecklade processer och kompetens inom Managed Services för att hantera all den tekniska infrastruktur som krävs. Ni kan välja mellan en fullt managerad tjänst eller co-management, där ni skapar policies för applikationer och säkerhet själva. På så sätt bibehåller ni kontroll samtidigt som Tele2 ansvarar för grundkonfiguration, leverans, drift och underhåll enligt beprövade och standardiserade processer.

Se våra filmer om SD-WAN

Vad är SD-WAN och hur fungerar det? 

Se våra filmer och webcasts för att få veta mer om vad SD-WAN kan göra för din verksamhet. 

Läs mer om SD-WAN

Fyll i formuläret för att ladda ner vårt white paper på svenska och läs mer om hur SD-WAN kan förbättra din IT-infrastruktur. 

Read more about SD-WAN

Fill out the form to download our white paper in English and read more about how SD-WAN kan improve your IT infrastructure.