FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nät

KOM IGÅNG MED BREDBAND VIA 5G

Koppla in din Inseego FX3100

1. Installera ditt SIM-kort.
  • Sätt i ett Nano SIM-kort i SIM-kortplatsen på enhetens baksida.

2. Starta FX3100
  • Anslut strömsladden till routerns strömport och anslut nätadaptern till ett vägguttag.

    VARNING: Se till att använda nätadaptern som följde med enheten för att undvika skador som kan leda till att garantin slutar gälla.

3. Placering och anslutning
  • Routern kan med fördel placeras nära ett fönster för att få den bästa signalen, det går även bra att placera den mer centralt. Du kan också använda Inseegos Mobile app som kan hjälpa dig hitta en bra placering, du hittar guide för det här nedanför. (Har man ett större hus bör man tänka på att placering ska vara så central som möjligt för att få så bra wifi-täckning som möjligt i hela hemmet)

  • Skanna QR-koden för att ladda ner Inseegos Mobile app från App Store eller Google Play Store, är du osäker på hur du scannar QR-koden eller inte kan, söker du bara på Inseego Mobile i App Store eller Google Play Store.

  • Följ instruktionerna i Inseegos app för att ansluta till din FX3100 och utför en platsundersökning för att hitta den perfekta platsen för din FX3100.

  • När du placerat routern på önskad plats och kopplat in strömsladden så vänta tills routern lampa lyser blått för 5G eller grönt för 4G. Du kan nu ansluta till ditt wifi med uppgifterna som du hittar på klisterlappen under routern eller koppla in din enhet med nätverkskabel direkt till routern.

Fler guider hittar du längst ner på denna sida.

Inseego Mobile App

Inseego Mobile app använder du för att installera din router och för att se dataförbruking samt ändra inställningar som till exempel wifi-namn och lösenord.

Kom igång med Inseego Mobile App.