Installation av Trygg Surf

Följ stegen nedan för att installera Trygg Surf på din enhet.

Klicka på den blåa knappen KLICKA HÄR FÖR ATT INSTALLERA TRYGG SURF i det välkomstmejl som du fått från Com Hem (safeavenue@f-secure.com). Se bilden nedan. Då kommer du till rätt installationsplats oavsett vilken enhet du gör installationen från.

Fortsätt sedan installationen genom att följa anvisningarna. Vill du ha ytterligare guidning så hittar du det för just din enhetstyp i listan till höger.

Om du inte hittar ditt välkomstmejl

Skulle du inte hitta ditt välkomstmejl kan du istället logga in på Com Hems Mina sidor och sedan klicka dig fram till Min Trygg Surf under Mina abonnemang och Bredband.

Klicka på länken Till portalen under bredbandssidan på Mina sidor.

När du loggat in klickar du på Lägg till enhet.

Om du vill installera enheten på den enhet du använder för tillfället väljer du Mitt eller mitt barns enhet. Vill du istället installera på en annan enhet väljer du Någon annans enhet.

Välj vilken typ av enhet det gäller.

Välj ett namn till enheten.

Klicka på Hämta nu för att påbörja installationen.

Filen laddas nu ner till din dator. Gå till platsen där installationsfilen sparats, dubbelklicka på den och följ instruktionerna.