FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterMötestjänsterTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 FöretagIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetHållbarhet och telekomDet hybrida arbetslivetGör vår behovsanalysKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpanelerSäkerhetsbloggen

INSTALLATION

Instruktion för Trygg Surf

Se innehåll och dokument

Följ stegen nedan för att installera Trygg Surf på din enhet.

Klicka på den blåa knappen KLICKA HÄR FÖR ATT INSTALLERA TRYGG SURF i det välkomstmejl som du fått från oss (safeavenue@f-secure.com). Då kommer du till rätt installationsplats oavsett vilken enhet du gör installationen från.  Fortsätt sedan installationen genom att följa anvisningarna.

Om du inte hittar ditt välkomstmejl

Om du inte hittar ditt välkomstmejl kan du istället logga in på Min Trygg Surf. Här kan du även begära ett nytt lösenord.

Dags att installera

1. När du loggat in klickar du på Lägg till enhet. Om du vill installera enheten på den enhet du använder för tillfället väljer du Mitt eller Mitt barns enhet. Vill du istället installera på en annan enhet väljer du Någon annans enhet.

2. Välj vilken typ av enhet det gäller.

3. Välj ett namn till enheten.

4. Klicka på Hämta nu för att påbörja installationen.

Filen laddas nu ner till din dator. Gå till platsen där installationsfilen sparats, dubbelklicka på den och följ instruktionerna.