FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeArtiklar och kundcase om hållbarhetKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebcasts och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nät

INSTALLERA BARNPROFIL ANDROID

Instruktion för Trygg Surf

Se innehåll och dokument

Följ stegen nedan för att installarera Trygg Surf barnprofil för Android.

Om du inte redan har appen installerad, sök efter Trygg Surf i Google Play Store eller följ länken i välkomstmejlet. Tryck på Hämta, och öppna sedan appen när den är installerad.

1. Godkänn vilkoren.

Logga in med dina användaruppgifter (finns i välkomstmejlet). Detta slipper du om du följt installationslänken i välkomstmejlet då inloggningsuppgifterna automatiskt följer med.

2. Välj att ställa in enheten åt ett barn. 4. Välj en ny barnprofil om du inte redan har rätt skapad. Tryck sedan Fortsätt och fyll i barnets namn och välj rätt ålderskategori. Tryck sedan Nästa. 5. Ställ in familjereglerna tillsammans med ditt barn och förklara varför ni gör detta. 6. Ställ in programkontroll för att tidsbegränsa, tillåta eller blockera specifika program. 7. Ställ den dagliga surftiden för de appar som ska vara tidsbegränsade.

8. Ställ in vilka tider barnet inte ska kunna surfa på de appar som ska är tidsbegränsade på grund av att hen ska sova.

9 Ställ in vilka kategorier som barnet inte ska kunna komma åt när hen surfar 10. Aktivera tillåtelser för lagring. 11. Aktivera tillåtelser för enhetens plats. 12. Aktivera tillåtelser för enhetsadministratör. 13. Aktivera tillåtelser för hjälpmedel.

14. Aktivera VPN. Det är via VPN som innehållsfiltreringen fungerar i alla webbläsare.

Klart!