Trygg Surf - Installera barnprofil Android

Följ stegen nedan för att installarera Trygg Surf barnprofil för Android.

Om du inte redan har appen installerad, sök efter Trygg Surf i Google Play Store eller följ länken i välkomstmejlet. Tryck på Hämta, och öppna sedan appen när den är installerad.

Godkänn villkoren.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-1

Logga in med dina användaruppgifter (finns i välkomstmejlet). Detta slipper du om du följt installationslänken i välkomstmejlet då inloggningsuppgifterna automatiskt följer med.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-2

Välj att ställa in enheten åt ett barn.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-3

Välj en ny barnprofil om du inte redan har rätt skapad. Tryck sedan Fortsätt och fyll i barnets namn och välj rätt ålderskategori. Tryck sedan Nästa.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-4

Ställ in familjereglerna tillsammans med ditt barn och förklara varför ni gör detta.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-5

Ställ in programkontroll för att tidsbegränsa, tillåta eller blockera specifika program.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil-6

Ställ den dagliga surftiden för de appar som ska vara tidsbegränsade.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-7

Ställ in vilka tider barnet inte ska kunna surfa på de appar som ska är tidsbegränsade på grund av att hen ska sova.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-8

Ställ in vilka kategorier som barnet inte ska kunna komma åt när hen surfar.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-9

Aktivera tillåtelser för lagring.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-10

Aktivera tillåtelser för enhetens plats.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-11

Aktivera tillåtelser för enhetsadministratör.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-12

Aktivera tillåtelser för hjälpmedel.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-13

KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-14

Aktivera VPN. Det är via VPN som innehållsfiltreringen fungerar i alla webbläsare.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-15

Klart!
KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-16

KS-Bredband-Trygg-Surf-Guide-Installera barnprofil Android-17