Trygg Surf - Installera barnprofil iOS

Följ stegen nedan för att installera barnprofil för iOS.

Om du inte redan har appen installerad, sök efter Trygg Surf i App Store eller följ länken i välkomstmejlet. Tryck på Hämta, och öppna sedan appen när den är installerad. Godkänn villkoren.
KS-Bredband-Trygg-Surf-barnprofil-iOS-1

Logga in med dina användaruppgifter (finns i välkomstmejlet).

KS-Bredband-Trygg-Surf-barnprofil-ios-2

Välj att ställa in enheten åt ett barn.

KS-Bredband-Trygg-Surf-barnprofil-ios-3

Välj en ny barnprofil om du inte redan har rätt skapad. Tryck sedan på Fortsätt.

KS-Bredband-Trygg-Surf-barnprofil-ios-4

Fyll i barnets namn och välj rätt ålderskategori. Tryck sedan på Nästa.
KS-Bredband-Trygg-Surf-barnprofil-ios-5

Ställ in familjereglerna tillsammans med ditt barn och förklara varför ni gör detta.
KS-Bredband-Trygg-Surf-barnprofil-ios-6

Ställ in vilka tider då barnet inte ska kunna surfa på grund av att barnet ska sova.
KS-Bredband-Trygg-Surf-barnprofil-ios-7

Ställ in vilka kategorier som barnet inte ska kunna komma åt när hon/han surfar.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Barnprofil-ios-8

Tillåt notiser.
KS-Bredband-Trygg-Surf-barnprofil-ios-9

Aktivera VPN. Det är via VPN som familjereglerna fungerar. Om VPN inte aktiveras börjar inte familjereglerna att gälla. Du behöver slå in iOS-enhetens lösenkod för att VPN-inställningarna ska ställas in.

Klart!
KS-Bredband-Trygg-Surf-barnprofil-11
KS-Bredband-Trygg-Surf-barnprofil-ios-12

Tips

Om du vill kan du komplettera Trygg Surfs familjeregler med Apples egna funktioner (som till exempel skärmtid för specifika appar, förhindra köp i App Store, etc). Läs mer om Apples egna funktioner.