Trygg Surf - Installera vuxenprofil Android

Följ stegen nedan för att installera Trygg Surf vuxenprofil för Android.

Om du inte redan har appen installerad, sök efter Trygg Surf i Google Play Store eller följ länken i välkomstmejlet. Tryck på Hämta, och öppna sedan appen när den är installerad.

Godkänn villkoren.
KS-Bredband-Trygg-Surf-Installera-vuxenprofil-android-1

Logga in med dina användaruppgifter (finns i välkomstmejlet).
KS-bredband-trygg-surf-installera-vuxenprofil-android-2

Välj att ställa in enheten åt dig själv genom att klicka Fortsätt.
KS-bredband-trygg-surf-installera-vuxenprofil-android-3

Aktivera tillåtelser.
KS-bredband-trygg-surf-installera-vuxenprofil-4

Gå in på säker surfning.
KS-bredband-trygg-surf-installera-vuxenprofil-5

Ange Surfskydd som standardwebbläsare och välj ALLTID.
KS-bredband-trygg-surf-installera-vuxenprofil-6

Nu är allt färdigt, och du kan göra en första genomsökning under Virus-och hotskydd om du vill. Nu finns den separata appen Surfskydd som webbläsare, och i den surfar du säkert.
KS-bredband-trygg-surf-installera-vuxenprofil-7