FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Apple iPad Pro 11 tum WiFi + 5G

  • M2-chip med banbrytande hastighet

  • Avancerad skärmteknik med knivskarp grafik

  • Ljud och kamera i toppklass

Rymdgrå

Välj minnesstorlek

Rymdgrå

Översikt
Om surfplattan
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.

Välj bindningstid för abonnemang


Produkten är tillfälligt slut.

Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

473 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple iPad Pro 11 tum Wi-Fi + 5G 2022

Apple iPad Pro 11 tum Wi-Fi + 5G 128 GB Rymdgrå

24 månader


Månad 1-24

473 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 11 356 kr


Visa priser inkl. moms

Snabbhet och prestanda som aldrig förut

Med iPad Pro får du uppleva iPad när den är som allra bäst. iPad Pro har enorm prestanda, avancerade skärmar och snabbast möjliga uppkoppling. iPad Pro är laddad med det senaste M2-chippet, med banbrytande hastighet, mer effektiv maskininlärning och större minnesbandbredd. Grafik och bildhastighet är skarpare och snabbare än någonsin – och batteriet räcker hela dagen. Med stöd för 5G och WiFi 6 har du tillgång till den snabbaste trådlösa uppkopplingen som finns.

Teknik i toppklass

För dig som uppskattar bra ljud ger iPad Pro en upplevelse utöver det vanliga - fem mikrofoner av studiokvalitet, fyra högtalare och stöd för Dolby Atmos gör det möjligt att spela in och leverera ljud i toppklass.

Liquid Retina-skärmen är fullmatad med avancerade teknik som ProMotion, True Tone, stort färg­omfång (P3) och ultralåg reflektion. iPadOS 16 hjälper dig att jobba mer effektivt med appar som är lika avancerade som på en stationär dator. Du kan enkelt ansluta en extern skärm eller låta apparna överlappa varandra för bättre överblick.

iPad Pro har en kamera på 12 MP med ultra­vidvinkel och 122 graders synfält som ser till att inga detaljer går förlorade. Funktionen Centrerat låter kameran följa med och gör att du alltid befinner dig i blickfånget, eller zoomar in eller ut när andra deltagare lämnar eller ansluter till samtalet.