Oavsett om du är småföretagare eller tillhör en större organisation så har vi IT- och telekomlösning som passar just ditt företag. Är ni i behov av mobila tjänster eller helhetslösningar för IT- och telekom? Kontakta oss så berättar vi mer om vårt erbjudande. 

 

vad vill ni ha
för abonnemang?

Våra abonnemang är helt anpassade efter våra kunders behov. Ni bestämmer vad ni behöver. Vill ni ha fast eller rörligt pris på samtal, SMS och MMS? Hur mycket data behöver ni? Du väljer själv vilket upplägg ert företag och anställda ska ha. Väljer ni ett abonnemang med fast pris så ingår dessutom ett extra datakort utan extra kostnad. Och skulle ni sedan vilja ändra på något, är det bara att säga till.

Välj obundet om ni vill

Ett bra företag behöver inte binda fast sina kunder för att få dem att stanna. Därför är bindningstiden frivillig hos oss. Din telefon eller annan hårdvara är inte kopplad till något abonnemang. Vill du göra slut med oss är det bara att klippa banden, och det enda du behöver göra är att betala av hårdvaran. Du kan också välja att binda dig och få rabatt på hårdvaran. Även om du valde obundet från början kan du när som helst binda dig för att få rabatt. Det är enkelt, flexibelt och väldigt, väldigt fritt.

Det bästa datapaketet
är det du slipper fylla på

Väljer du större datamängder så slipper du dessutom jaga rätt på WiFi och kan använda din uppkoppling ännu mer fritt. Ju större paket du väljer, desto mindre behöver du tänka på hur du använder din mobil eller surfplatta. Med ett extra Datakort kan koppla upp ytterligare en pryl utan att använda Wi-Fi. 

Vi rekommenderar minst 1–3 GB/mån för en 3G-telefon*. Har du en 4G-mobil samt ett extra datakort bör du satsa på en större datamängd, minst 15 GB/mån. Att den som har en 4G-telefon surfar mer beror helt enkelt på att de är snabbare och inbjuder till ökat surfande.

Baserat på snittförbrukningen för olika mobiltyper.

Företagsrådgivning i butik

I våra Tele2-butiker kan du boka personlig och kostnadsfri rådgivning hos en Account Manager som är expert på företagslösningar. Vi hjälper dig med behovsanalys och lösningsförslag utifrån din verksamhets förutsättningar. Vill du prata kommunikationslösningar i en Tele2-butik nära dig eller ha besök av oss på ditt företag?
Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

 

Bli kontaktad av våra kunniga rådgivare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

 • 5G

  I takt med att fler och fler prylar ska kopplas upp mot mobilnäten kommer en ny standard för 5G att tas fram. Kortfattat innebär det att fler frekvensband kommer att bli tillgängliga och du får snabbare svarstider samt bättre kvalitet. 

  Förberedelser av vårt 4G-nät med fokus på 5G-teknologi pågår för fullt.

 • 4G eller LTE

  4G-nätet hanterar bara datatrafik, vilket gör uppkopplingen stabilare och snabbare. Tekniken bakom heter LTE (Long Term Evolution). Med 4G surfar du normalt i en hastighet på 20-40 Mbit/s. På vissa platser där hela tre olika frekvensband kombineras med Carrier Aggregation kan du surfa upp till 340 Mbit/s. Tele2 bygger 4G-nät med Telenor 4G-nätet har idag 99,9 procent befolkningstäckning samt en yttäckning på över 90 procent.

 • 3G eller UMTS/HSPA

  3G-nätet hanterar både samtals- och datatrafik och du surfar i hastigheter upp till 25 Mbit/s. Teknikerna bakom 3G heter HSPA och UMTS, där HSPA ger den snabbaste dataöverföringen. Tele2 äger, driver och bygger ut sitt 3G-nät med TeliaSonera via det gemensamma bolaget Svenska UMTS-Nät AB.

 • 2G eller GSM

  2G-nätet används primärt för samtalstrafik. I samband med utbyggnaden av 4G, slog Tele2 och Telenor samman sina 2G-nät vilket ledde till en ökning av antalet basstationer och gav en befolkningstäckning på 99,8 procent. Arbetet med att förbättra täckningen fortsätter nu med utbyggnad av fler basstationer. Vårt nät täcker idag 90 procent av landets yta och vi har gjort en särskild satsning med ökat antal basstationer i norra Sverige.