• Hem
 • Lösningar

Obegränsad flexibilitet för alla företag

 

Oavsett om du är småföretagare eller tillhör en större organisation har vi kommunikationslösningar som passar just ditt företag. Är du i behov av mobila tjänster eller helhetslösningar för IT och telekom?
Kontakta oss så berättar vi mer om vårt erbjudande. 

 

Helhetslösningar
för ditt företag

Tele2 levererar komplexa företagslösningar och möjliggör effektiv kommunikation för alla företag.

Som kund hos Tele2 kan du vara säker på att du alltid får de bästa kommunikations­lösningarna för just ditt företag, allt från samarbets- och integrationstjänster till IT-drift och hantering av kontorets hårdvarutjänster. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att alltid ligga steget före i den digitala världen. 

Om våra mobilabonnemang

Anpassade mobilabonnemang
efter företagets behov

Det bästa mobilabonnemanget är det du aldrig behöver fylla på eller ens fundera på om datatrafiken skulle ta slut. Hur mycket använder du mobilen i jobbet? Har du hela företaget i fickan eller ringer du endast samtal lite då och då? Våra abonnemang är helt anpassade efter dina och företagets behov och ni kan själv välja vilket upplägg varje anställd ska ha. 

Välj mellan:

 • Hur mycket datamängd – från 3 GB upp till obegränsat
 • Tilläggstjänster – Ringa utomlands, Företagssvar, extra datakort
 • Med eller utan bindningstid
Köp mobilabonnemang

Datakort – för dig som ofta jobbar utanför kontoret

Med våra datakort slipper du leta publika wifi-nätverk och du kopplar enkelt upp din surfplatta, dator eller annan enhet i vårt 4G-nät. Datakorten delar surf med mobilabonnemanget och gäller endast för datatrafik. Det går alltså inte att ringa eller skicka SMS med dem.

 • Datakort kan beställas till alla våra abonnemang, både fast och rörligt pris
 • Välj upp till fem extra datakort
 • Gäller för surf inom Sverige och EU/EES-länderna
 • Pris 49 kr/mån per datakort

I vårt abonnemang Obegränsad ingår 1 datakort utan extra kostnad

Företagsrådgivning i butik

I våra Tele2-butiker kan du boka personlig och kostnadsfri rådgivning hos en Account Manager som är expert på företagslösningar.
Vi hjälper dig med behovsanalys och lösningsförslag utifrån din verksamhets förutsättningar.

Vill du prata kommunikationslösningar i en Tele2-butik nära dig eller ha besök av oss på ditt företag? 
Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

 

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan Tele2-kund och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad för:

{{form.postMessage}}

2G, 3G, 4G eller 5G – vad är skillnaden?

 • 5G

  I takt med att allt fler enheter ska kopplas upp mot mobilnäten kommer en ny standard för 5G att tas fram. Kortfattat innebär det att fler frekvensband kommer att bli tillgängliga och du får snabbare svarstider samt bättre kvalitet. Förberedelser av vårt 4G-nät med fokus på 5G-teknologi pågår för fullt och vår ambition är att ge våra kunder tillgång till 5G redan under 2020. 

 • 4G eller LTE

  4G-nätet hanterar bara datatrafik, vilket gör uppkopplingen stabilare och snabbare. Tekniken bakom heter LTE. Med 4G surfar du normalt i en hastighet på 20-40 Mbit/s. På vissa platser kan du surfa upp till 340 Mbit/s. Tele2 bygger 4G-nät med Telenor. 4G-nätet har idag 99,9 procent befolkningstäckning samt en yttäckning på över 90 procent.

 • 3G eller UMTS/HSPA

  3G-nätet hanterar både samtals- och datatrafik och du surfar i hastigheter upp till 25 Mbit/s. Teknikerna bakom 3G heter HSPA och UMTS, där HSPA ger den snabbaste dataöverföringen. Tele2 äger, driver och bygger ut sitt 3G-nät med TeliaSonera via det gemensamma bolaget Svenska UMTS-Nät AB.

 • 2G eller GSM

  2G-nätet används primärt för samtalstrafik. Vid utbyggnaden av 4G slog Tele2 och Telenor samman sina 2G-nät. Det ledde till en ökning av antalet basstationer och gav en befolkningstäckning på 99,8 procent, och arbetet med att förbättra täckningen fortsätter med utbyggnad av fler basstationer. Vårt nät täcker idag 90 procent av landets yta och vi har gjort en särskild satsning med ökat antal basstationer i norra Sverige.