SD-WAN Tele2 Företag

SD-WAN Pro

Effektivisera infrastrukturen och nätverket mellan era arbetsplatser

Från fragilt till agilt

Tele2 SD-WAN Pro är en nätverkstjänst för företag med flera adresser som delar IT-infrastruktur och molnapplikationer. Tjänsten lämpar sig särskilt bra för företag som har gradvisa förändringar. 

Den ökar prestandan samtidigt som den drar ned på kostnader genom att kombinera lokal infrastruktur för access med molnets flexibilitet.

 

Vad är SD-WAN?

SD-WAN står för Software Defined Wide Area Networking. Genom central mjukvara kan nätverket och applikationer övervakas och förändras på ett mer dynamiskt sätt än traditionella nät.

Tele2 erbjuder SD-WAN baserat på den marknadsledande leverantören på nätverk och säkerhet, Cisco.

Fördelar med SD-WAN Pro

  • Mobil access ingår

  • Snabbt att komma igång

  • Fast fiberanslutning kan komplettera mobil anslutning

  • Hög säkerhetsfunktionalitet ingår

  • Analys och kontroll på applikationsnivå i TSO och egen online dashboard

  • Bättre användarupplevelse

 

Fördelar med SD-WAN Pro

Kostnadseffektivare
näthantering

Infrastruktur kostar pengar och blir en allt mer väsentlig del av organisationers kostnader. Genom molnet kan central infrastruktur minskas och därmed bidra till kostnadsbesparingar. Dessutom kan SD-WAN hjälpa till genom att använda den infrastruktur för access som passar bäst för varje lokal fastighet. Mobilt bredband är ett bra alternativ som antingen stöd till fiber eller som enda access.

Enkelt
att sköta nätverket

Tele2 har utvecklade processer och kompetens inom Managed Services för att hantera all den tekniska infrastruktur som krävs. Ni kan välja mellan en fullt managerad tjänst eller co-management, där ni skapar policies för applikationer och säkerhet själva. På så sätt bibehåller ni kontroll samtidigt som Tele2 ansvarar för grundkonfiguration, leverans, drift och underhåll enligt beprövade och standardiserade processer.