Bakgrund

Världens första End-Up

I början av året lanserade Tele2 världens första End-Up, ett helt komplett företag, men utan en affärsidé. Premissen var enkel: om du hade en bra affärsidé, så kunde hela företaget bli ditt.

Vinnaren av företaget blev bröderna Mohammadi med deras affärsidé Heartstrings — ett verktyg för att diagnosticera hjärt- och kärlsjukdomar. Till sin hjälp fick de ett färdigt företag, byggt efter den senaste forskningen och utrustat med allt som en entreprenör kan tänkas behöva för att lyckas. Dessutom är hela företaget utrustat med Tele2:s bästa företagstjänster, från optimerade molntjänster till fullt utrustade IT-arbetsplatser.

Läs juryns motivering

Ligg steget före med hjälp av Tele2

Vi fortsätter följa Heartstrings och deras resa mot att kunna rädda en miljon liv om året i miniserien Power 2 Stay Ahead. Med utgångspunkt från Heartstrings djupdyker varje avsnitt i ett visst produktområde, och ger dig som företagare värdefulla tips kring en mängd olika aspekter av företagande. Vilka är de senaste företagsrönen inom bland annat AI och Molntjänster? Hur kan man göra för att samarbeta mer effektivt? Det tar Måns Nilsson reda på när han möter experter och får rådgivning om vad som krävs för att ligga i framkant som företagare på ett både underhållande och lärorikt sätt.

Ladda ner rapporten

Är du intresserad av att läsa vår rapport om hur ni kan driva ett framgångsrikt företag?
Få en länk till rapporten genom att fylla i dina uppgifter här. 

Hoppsan!

Oj, något gick fel. Vänligen försök igen. 

Ange ditt namn
Ange din e-postadress

Genom att skicka dina uppgifter till oss godkänner du att vi kontaktar dig via mejl med andra erbjudanden. 

Tack!

Tack för visat intresse! 

Varsågod att ladda ner rapporten. 

 • Gör vårt test Stay Ahead Index

  Gör testet Stay Ahead Index för att se hur ditt företag ligger till i förhållande till det svenska snittet inom HR, kontor, IT och telekom, hållbarhet och innovation.

  Du binder dig inte till något och du får svar direkt på skärmen. 

  Starta testet nu
 • Jobba smart och flexibelt

  Vi vet hur det svårt det är att hitta de bästa verktygen för att få jobbet att flyta på utan strul eller svåra beslut. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta de bästa alternativen som passar just ditt företag – oavsett storlek eller bransch.

  Mer om våra tjänster

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan Tele2-kund och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad: *

{{form.postMessage}}