Power 2 Stay Ahead

Vår nya rapport om framgångsrikt företagande

Bakgrund

Idag startas och drivs fler företag än någonsin tidigare i Sverige – men färre än ett av tio nystartade företag överlever på lång sikt och av de som lyckas är det bara några få som växer sig stora. Vi har 20 års erfarenhet av företagande och vi vet att resan till ett framgångsrikt företag är tuff och att den aldrig tar slut.

Genom 500 intervjuer med representanter från företagsvärlden samt djupdykningar i framgångsrika exempel och befintlig forskning, har vi i vår nya rapport ”Power 2 Stay Ahead” undersökt hur svenska företag kan bli framgångsrika. Vi letar efter svaret på hur man kan maxa sitt företag och vad som krävs för att ligga i framkant idag och i framtiden.

“Tele2 är byggt på starka värderingar som utgör en stor del av vårt DNA och vårt sätt att vara. Ett av värdeorden, och en viktig del i vår drivkraft, är att utmana det som andra tar för givet. Vi är aldrig nöjda, utan har en stark tro på att saker alltid går att göra lite bättre och att det också bidrar till att vi hela tiden fortsätter växa oss starkare.” Samuel Skott, vd på Tele2 Sverige

Innehåll

Oberoende av verksamhet, kämpar alla företag med frågor som rör rapportens kapitel: 

  1. Medarbetare
  2. Arbetsmiljö
  3. IT och telekom
  4. Innovation
  5. Hållbarhet
  6. Marknadsföring och kommunikation

Ladda ner rapport

Är du intresserad av att läsa vår rapport om hur ni kan driva ett framgångsrikt företag?
Få en länk till rapporten genom att fylla i dina uppgifter här. 

Hoppsan!

Oj, något gick fel. Vänligen försök igen. 

Ange ditt namn
Ange din e-postadress

Genom att skicka dina uppgifter till oss godkänner du att vi kontaktar dig via SMS och/eller mejl med andra erbjudanden. 

Tack!

Tack för visat intresse! 

Varsågod att ladda ner rapporten. 

Power 2
Stay Ahead

Hur framgångsrikt är ditt företag? Vårt Stay Ahead Index hjälper dig se hur långt ditt företag kommit inom HR, kontor, IT och telekom, hållbarhet och innovation.

Testa själv – det tar max 5 minuter!