Apple Watch SE

Sportband

Apple Watch SE är smartklockan som kan mycket mer än vad den kostar. Den stora Retina-skärmen låter dig se allt med bara ett ögonkast. Med mobil uppkoppling kan du lämna din mobiltelefon hemma. Allt du behöver finns direkt i klockan.
Webbrabatt Fri uppläggningsavgift - spara 289 kr
Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en smartwatch.

Betalning av klockan

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt

Fokus på hälsa 

Den här är klockan som hjälper dig att må bättre och uppmuntrar till en hälsosammare livsstil. Logga dina dagliga fysiska aktiviteter på Apple Watch och mät löprundor, promenader, cykelturer, yogapass samt annan träning, som du sedan följer upp från mobilen. Apple Watch SE är vattentålig, så du kan även logga din simträning.   

Klockan mäter din puls och ger dig varningar om den blir för hög, för låg eller oregelbunden. Hamnar du i en nödsituation kan den till och med kalla på hjälp. Med nya appen Sömn får du hjälp att skaffa regelbundna sovvanor.  

Tekniker i framkant 

Du kan inte bara lämna mobilen hemma. Du kan också lämna plånboken hemma. I Apple Pay samlar du dina kontokort, boardingkort och andra biljetter. Sedan kan du enkelt betala köp eller skanna biljetterna direkt från klockan. Smidigt och säkert.  

Processorn i Apple Watch SE är upp till två gånger snabbare än Series 3 och har ett kraftfullt, tvåkärnigt S5 SiP för högre prestanda.  

Anpassa urtavlan till vad du gillar mest – håll koll på väderstreck och solens position om du gillar att vandra. Är du istället intresserad av foto kan du anpassa urtavlan till soluppgångar, solnedgångar och väderförhållanden för den perfekta bilden.  

Uppkoppling med eSIM 

Apple Watch SE har stöd för eSIM vilket gör att du kan fortsätta använda klockan som vanligt utan att ha din mobil med dig. Svara på meddelanden, ring samtal eller lyssna på favoritmusiken var du än befinner dig.  

eSIM till Apple Watch 

För att skaffa eSIM till din Apple Watch behöver du först ha ett mobilabonnemang från Tele2 med fast månadskostnad. Du kan kontakta vår kundservice om du är osäker på om ditt mobilabonnemang stödjer tilläggsabonnemang för klocka. Därefter laddar du ner Apple Watch-appen till din iPhone och beställer klockabonnemanget. Abonnemanget kostar 49 kr/mån och avgiften läggs på din faktura.

Teknisk specifikation
GPS
GPS + Cellular, Gps/GNSS
Vikt
40 mm: 30,68 g, 44 mm: 36,36 g
Bluetooth
5.0
Kapacitet
32 GB
Skärmtyp
Retina OLED-skärm
Dimensioner
40 mm x 34 mm x 10,4 mm / 44 mm x 38 mm x 10,4 mm
Vattentålig
ISO-standard 22810:2010. Det betyder att de kan användas vid aktiviteter i grunt vatten. Rekommenderas inte för vattenaktiviteter i höga hastigheter eller på större djup.
Batterikapacitet
Upp till 18 timmars batteritid