Helhetslösningar för stora företag

Välkommen till vårt showroom 

Projektet Tele2 Way@Work handlade om vår egen digitaliseringsresa och påbörjades 2014. Efter flera undersökningar, studiebesök och behovsanalyser blev resultatet ett aktivitetsbaserat kontor i en modern miljö med 7 våningar och totalt ca 27 000 kvm. Kontoret är helt öppet och byggt för samarbete med 110 mötesrum och i övrigt en mångfald och stor variation för att alltid ha en passande miljö för det behov man har för stunden och för att stödja kreativitet och spontanitet.

Syftet med vårt kontor och arbetssätt är att förenkla och effektivisera kommunikation och samarbete med fokus på medarbetarna. Såväl den aktivitetsbaserade miljön med olika zoner som de olika digitala verktygen vi använder ger en stor flexibilitet och hög tillgänglighet för alla medarbetare.

Case: Tele2 Arena – uppkoppling i världsklass

Tele2 Arena är en av världens mest moderna multiarenor. Här finns bland annat fritt wifi, 600 digitala skärmar och skjutbart tak. Att vara med och bygga infrastrukturen i arenan har varit ett av våra absoluta drömcase.

Radionätet är byggt för att klara en fullsatt arena där alla kan vara uppkopplade samtidigt, oavsett aktivitet i nätet. I mobilnätet erbjuder vi besökarna upplevelser utöver det vanliga. Omkring 40 000 människor, på en begränsad yta, kan koppla upp sig i 4G-nätet samtidigt. 

I Tele2 Arena finns dessutom integrerad kommunikation som består av flera system som samverkar och hanterar allt från biljett- och kassasystem till BigBrain-skärmar med realtidsuppdatering av sociala strömmar, besökarantal och aktiviteter.