Tele2 Företag IoT

Internet of Things

Fler affärsmöjligheter och bättre kundupplevelser

IoT - sakernas internet

IoT, Internet of Things, eller ”sakernas internet” som det ibland kallas på svenska, har vuxit snabbt både som begrepp och företeelse. Idag ser många företag och offentliga verksamheter möjligheter med att låta uppkopplade enheter, produkter och tjänster bli en viktig del av affärsmodellen eller den service som erbjuds. Det finns i princip lika många varianter av hur IoT-lösningar kan implementeras som det finns uppkopplade verksamheter.

Några av de vanligaste anledningarna till att verksamheter använder IoT-lösningar är nya affärsmöjligheter, kostnadsbesparingar, faktiska lagkrav eller helt enkelt för att kunna erbjuda en bättre kundupplevelse.

Tele2 Företag IoT
Tele2 Företag IoT

Koppla upp verksamheten

På Tele2 IoT hjälper vi organisationer att koppla ihop sina fysiska enheter genom att använda mobilnäten, vårt eget eller våra roamingpartners nät. Varje organisations IoT-resa är unik, men pålitlig uppkoppling är ett måste som grunden i alla IoT-lösningar, och här är vi experter.

Vi adderar de påbyggnadstjänster som passar utifrån varje verksamhets önskemål och strategi; SIM-kort och eSIM (eUICC), säker dataöverföring, övervakning av uppkopplade enheter och våra supporttjänster som är i drift dygnet runt. Ni får tillgång till vår erfarenhet och kunskap och vi ser tillsammans till att era IoT-projekt bir framgångsrika.

 

IoT med Tele2 Företag

  • Uppkoppling via Tele2s prisbelönta nät och via globala partnernätverk
  • Vår IoT-plattform i molnet erbjuder skalbarhet och flexibilitet
  • Våra IoT-experter finns tillgängliga för teknisk hjälp och supportfrågor dygnet runt

 

 

Vill du veta mer om IoT på Tele2?

Läs vidare om våra tjänster eller bara inspireras av intressanta artiklar och företag som redan kommit långt på sin IoT-resa. 

Please follow the link to our Tele2 IoT-site in English!


Behöver du rådgivning?

Vi ser till att du får anpassade kommunikationstjänster och lösningar för just ditt företag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.