MOBIL­TELEFONER

1325 kr extra vid inbyte

Återvinn din gamla mobil

Har du en gammal mobil liggandes i byrålådan? Bra! Byt in den så får du 1325 kr extra, utöver inbytesvärdet, i rabatt när du köper ny iPhone 14 eller Samsung Galaxy.

Så här mycket kan du få för din gamla mobil, inklusive 1325 kr extra:

  • iPhone 12 Pro – 4425 kr

  • Samsung Galaxy S20 – 4883 kr

Erbjudandet om förhöjt inbytesvärde gäller t.o.m. 1 mars. Exemplen ovan är cirkapriser under förutsättning att din gamla mobil är i bra skick. Fyll i mobilens IMEI-nummer i samband med köpet av ny mobil för exakt värdering.

Nu lanserar vi nya mobilabonnemang

Vi går från traditionella mobilabonnemang med fasta datamängder till abonnemang med obegränsad surf. Istället för att välja datamängd så väljer du vilken hastighet du vill kunna surfa i.

Dessutom har vi laddat vårt bästa abonnemang med mer surf och samtal utomlands, kostnadsfritt abonnemang för din smartwatch och ett paket med streamad tv.

Köp ny mobil och passa på att uppgradera ditt abonnemang till Obegränsad Snabb, Snabbare eller Snabbast.

0 KR/MÅN I 3 MÅN

Streama filmer & serier

Kampanj! Prova streamingpaketet Film & Serier för bara

1490kr/mån i 3 månMer om våra streamingpaket Erbjudandet gäller dig som har mobil- eller bredbandsabonnemang hos Tele2 och som inte tidigare provat ett streamingpaket från Tele2.

Köp mobiltelefon från Tele2

Här hittar du mobiltelefoner och smartphones från alla ledande tillverkare som Apple, Samsung, Xiaomi, Motorola och Sony. Välj vilka egenskaper du vill ha till din nya mobil, till exempel att den ska vara vikbar, vara en 5G-mobil eller om du vill ha marknadens bästa kameramobil.

När du köper mobiltelefon från tele2.se ingår alltid fri frakt.

Köp mobiltelefon med abonnemang

Köp ny mobil tillsammans med ett av våra mobilabonnemang. Välj mobildata från 5 GB upp till Obegränsad, med 5G i alla abonnemang. Självklart kan du välja bara ny mobil om du redan har ett abonnemang hos Tele2.

I våra abonnemang ingår alltid fria samtal och sms samt surf inom EU/EES.