MOBIL­TELEFONER

Nu lanserar vi nya mobilabonnemang

Vi går från traditionella mobilabonnemang med fasta datamängder till abonnemang med obegränsad surf. Istället för att välja datamängd så väljer du vilken hastighet du vill kunna surfa i.

Dessutom har vi laddat vårt bästa abonnemang med mer surf och samtal utomlands, kostnadsfritt abonnemang för din smartwatch och ett paket med streamad tv.

Köp ny mobil och passa på att uppgradera ditt abonnemang till Obegränsad Snabb, Snabbare eller Snabbast.

Streama filmer & serier

Kampanj! Prova streamingpaketet Film & Serier för bara

0 kr/mån i 3 månader

Priset gäller i 3 månader, därefter 149 kr/mån. Erbjudandet gäller dig som har mobil- eller bredbandsabonnemang hos Tele2 och som inte tidigare provat ett streamingpaket från Tele2.

Mer om våra streamingpaket

Byt in din gamla mobil

Har du en mobil som du inte längre använder? När du köper ny mobil hos Tele2 kan du samtidigt värdera en gammal mobil. Få inbytesvärdet i rabatt på den nya mobilen.

Byt in din gamla mobil

Köp mobiltelefon från Tele2

Här hittar du mobiltelefoner och smartphones från alla ledande tillverkare som Apple, Samsung, Xiaomi, Motorola och Sony. Välj vilka egenskaper du vill ha till din nya mobil, till exempel att den ska vara vikbar, vara en 5G-mobil eller om du vill ha marknadens bästa kameramobil.

När du köper mobiltelefon från tele2.se ingår alltid fri frakt och vid delbetalning bjuder vi på uppläggningsavgiften.

Köp mobiltelefon med abonnemang

Köp ny mobil tillsammans med ett av våra mobilabonnemang. Välj mobildata från 3 GB upp till Obegränsad, där 5G ingår i de högre abonnemangen. Självklart kan du välja bara ny mobil om du redan har ett abonnemang hos Tele2.

I våra abonnemang ingår alltid fria samtal och sms samt surf inom EU/EES.