Med Tele2 som leverantör kan du fokusera på det viktigaste – din kärnverksamhet och dina kunder.
Dagligen skapar vi värde för mer än 100 000 företag och 82 % av alla kommuner och landsting.
Med Tele2 som leverantör kan du fokusera på det viktigaste – din kärnverksamhet och dina kunder.
Dagligen skapar vi värde för mer än 100 000 företag och 82 % av alla kommuner och landsting.

Instruktionsfilmer för Tele2 Växel

Lär dig hur du gör olika typer av inställningar direkt i växelns webbgränssnitt

För användare

Kalenderintegration

Kalenderintegration

Lägg en hänvisning

Lägg en hänvisning

Lägg till en favorit och skapa en ny kontakt

Lägg till en favorit och skapa en ny kontakt

Välj vilket nummer som visas när du ringer

Välj vilket nummer som visas när du ringer