Instruktionsfilmer för Tele2 Växel

Med hjälp av våra instruktionsfilmer för både användare och administratörer får du lära dig hur du gör olika typer av inställningar direkt i växelns webbgränssnitt.

För användare

Kalenderintegration - koppla ihop Tele2 Växel med din kalender:

Lägg en hänvisning:

Lägg till en favorit och skapa en ny kontakt:

Välj vilket nummer som visas när du ringer:

Ställ in öppettider:

För administratörer

Användargrupp & Svarsgrupp:

Röstmeddelande & Menyval:

Behöver du komma i kontakt med oss?

Du hittar information och hjälp som rör våra produkter och tjänster i vår supportsektion. Använd sökfunktionen för att snabbt hitta det du letar efter. Om du behöver komma i kontakt med oss, kan du hitta telefonnummer och mejl här.